Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > Bitcoin

Bitcoin koers in euro

De Bitcoin is de eerste en bekendste cryptomunt. Bitcoin maakt gebruik van de blockchain om transacties af te wikkelen. Er is dus geen centrale instelling die deze taak op zich neemt. Het hele peer-to-peer netwerk staat in voor het verwerken van de Bitcoin betalingen, waardoor er geen bank meer nodig is om geld te ontvangen of te versturen. Je kan op onze website meer lezen over hoe bitcoin juist werkt.

Na de introductie is de waarde van de Bitcoin erg sterk gestegen. Er kan slechts een vastgelegd aantal Bitcoins in omloop zijn. De aantrekkende vraag naar Bitcoins stuwt de koers dus steeds hoger, alhoewel er ook vaak een grote koersval is. Door de sterke koersschommelingen moeten beleggers op de cryptocurrency markt over stalen zenuwen beschikken. Hieronder kan je de actuele Bitcoin koers in euro bekijken.

Bitcoin grafiek in euro

Bitcoin kopen

Op deze website vind je ook meer informatie over bitcoins kopen als investering. Dit kan ondermeer via in Nederland gereguleerde partijen als LiteBit of Bitvavo.


Recent bitcoin nieuws


Cryptocurrency komt dit jaar naar Amerikaanse banken

woensdag 05 mei 2021

Volgens custodian NYDIG zullen honderden Amerikaanse banken dit jaar beginnen met het aanbieden van Bitcoin.
Lees meer


Bitcoin is ideaal voor surveillance

maandag 19 april 2021

De blockchain technologie wordt momenteel veel te weinig geraadpleegd in forensisch onderzoek, zo zegt voormalig CIA directeur Michael Morell.
Lees meer


Dogecoin verbaast vriend en vijand

zaterdag 17 april 2021

De koers van de joke coin Dogecoin sprong de voorbije week fors hoger en de marktkapitalisatie kwam even boven de 40 miljard dollar uit.
Lees meer


Coinbase direct listing is gamechanger voor cryptoeconomy

woensdag 14 april 2021

De crypto exchange Coinbase zal vanaf vandaag verhandeld kunnen worden op de Nasdaq. Het gaat over een historische dag voor de cryptocurrency wereld.
Lees meer


Robeco geeft bitcoin plaatsje in gediversifieerde portefeuille

zaterdag 10 april 2021

Volgens portfolio manager Jeroen Blokland van Robeco verdient bitcoin een plaatsje in een gediversifieerde portefeuille. De weging wordt evenwel beperkt tot 1%.
Lees meer


Wat zijn NFT's?

donderdag 08 april 2021

De afgelopen weken zijn NFT's enorm populair geworden en vonden er enkele opmerkelijk grote transacties plaats.
Lees meer


Miljardenomzet voor Coinbase in eerste kwartaal

dinsdag 06 april 2021

Crypto exchange Coinbase komt weldra naar de beurs en publiceerde vandaag ronduit verbluffende resultaten van het eerste kwartaal.
Lees meer


Miljoenen Nederlanders willen bitcoins kopen

vrijdag 02 april 2021

Volgens het onderzoeksbureau staan er 3,5 miljoen Nederlanders te trappelen om voor de eerste keer in bitcoin te investeren.
Lees meer


Bitcoin kan naar 400.000 dollar in 2021

zaterdag 27 maart 2021

Volgens Bloomberg Intelligence kan de bitcoin dit jaar nog doorstijgen naar 400.000 dollar, terwijl de cryptomunt nu verhandeld wordt voor zo'n 55.000 dollar.
Lees meer


Drie dingen waar je op moet letten bij het investeren in cryptocurrency

donderdag 18 maart 2021

Enige tijd werd door sceptici gedacht dat cryptovaluta een hype zouden zijn, maar inmiddels staat vast dat het de betaalmiddelen van de toekomst zijn. Of beter gezegd, van het heden.
Lees meerBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu