Online beleggen

Disclaimer

Gebruik van de website

Beleggenonline.info stelt deze website met veel zorg samen en tracht alle informatie zo volledig mogelijk, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel te presenteren. Ondanks deze inspanningen kunnen er onjuistheden in de informatie sluipen waardoor de informatie niet meer volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is.

Als de informatie onjuistheden zou bevatten, dan zal Beleggenonline.info al het mogelijke doen om deze onjuistheden zo snel mogelijk weg te werken. Als je onjuistheden vaststelt, kan je contact opnemen met de beheerder van de website. Klik daarvoor op 'Contact'.

Algemeen karakter

Alle informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan omstandigheden die specifiek zijn voor jouw persoon of entiteit. De verstrekte informatie kan niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker beschouwd worden.

Beleggen is risicovol

De informatie op deze website is nooit een aanbeveling tot het uitvoeren van bepaalde transacties.

Investeer alleen in producten die je zelf begrijpt. Beleggen is steeds risicovol, gegarandeerde winsten bestaan niet. Investeer daarom alleen met geld dat je mag verliezen.

Volg nooit blindelings het advies van iemand anders. Wees voorzichtig met services of beleggingsproducten die ongelooflijke rendementen beloven. Tegenover een hoog rendement staat een heel groot risico. Investeer eerst in je eigen kennis en leer je eigen vermogen optimaal beschermen!

Beleggenonline.info kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen.

Advertentie inkomsten

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de brokers of diensten die op deze website vermeld worden.

Heel wat links die op deze website getoond worden zijn dus affiliate links of referral links: wij krijgen een vergoeding wanneer mensen doorklikken van onze website en vervolgens klant worden.

Deze inkomsten zijn voldoende om al onze kosten te dekken. Daarom is alle informatie gratis te raadplegen en verkopen we geen betalende cursussen of abonnementen. Dan zouden we namelijk twee keer langs de kassa passeren!

Hyperlinks en verwijzingen

Deze site bevat hyperlinks naar websites van derden. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina's impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Beleggenonline.info verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.Advertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu