Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Paypal overweegt eigen cryptomunt

Paypal overweegt eigen cryptomunt

Paypal overweegt eigen cryptomunt

donderdag 22 oktober 2020

Paypal bevestigde gisteren dat het in de cryptocurrency markt stapt. In eerste instantie zal het zijn gebruikers de mogelijkheid geven om te betalen met ondermeer Bitcoin.

Paypal gebruikers zullen overal kunnen betalen met cryptomunten als Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin. De verkoper die Paypal als betalingsoptie heeft zal gewoon in euro of dollar betaald worden, net zoals dat het geval is bij de bitcoin prepaid creditcards.

Paypal is een partnerschap aangegaan met Paxos om de nieuwe dienst mogelijk te maken. Via de Paypal app zal het mogelijk zijn om cryptomunten te kopen, bij te houden en te verkopen. Cryptocurrency verzenden naar een ander adres of een eigen hardware wallet zal niet mogelijk zijn.

In de komende weken zal de dienst uitgerold worden in de VS, waarna de rest van de wereld aan de beurt is.

Paypal telt 346 miljoen actieve accounts en is dus een echte betaalgigant. Het bedrijf behoorde ook tot de oprichters van de Libra Association, de cryptomunt die Facebook ging lanceren. Paypal heeft zich hier ondertussen uit terug getrokken en waarnemers vermoeden nu dat het bedrijf aan het broeden is op een eigen cryptomunt.

J.P. Morgan en Barclays geven koopadviezen voor het aandeel en geven een koersdoel van respectievelijk $234 en $235, zo'n 15% boven de huidige koers die rond $204 schommelt. Mizuho Securities is het meest positief met een koersdoel van $290.

Koers en grafiek CFD op Paypal

Paypal CFD long of short

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu