Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Beurshuis JMP Securities is positief voor Coinbase

Beurshuis JMP Securities is positief voor Coinbase

Beurshuis JMP Securities is positief voor Coinbase

maandag 25 maart 2024 - door Redactie

Coinbase is meer dan alleen maar een exchange, zegt beurshuis JMP Securities.

JMP Securities publiceerde vorige week een rapport over de beursgenoteerde crypto exchange Coinbase. JMP Securities denkt dat het aandeel gaat outperformen en geeft een koersdoel mee van $300, zo'n 18 procent boven de huidige koers van $255.

Volumes stijgen

De stijging van de bitcoin koers zorgt weer voor hogere handelsvolumes op de crypto exchanges, wat natuurlijk de kernactiviteit van Coinbase is. Dagelijks wordt er nu voor zo'n 3,3 miljard dollar verhandeld op Coinbase, wat ruim het dubbele is van de dagelijkse volumes in het vierde kwartaal van 2023.

Verder verdient Coinbase ook aan de spot bitcoin ETF's, gezien het de exchange partner is van de meeste aanbieders. Coinbase bewaart ondertussen al zo'n 90% van alle bitcoin die de ETF's bezitten. Tegen een standaard custody fee van 0,2% zal dit jaarlijks tientallen miljoenen dollars opleveren. Bovendien verdient Coinbase ook aan de aan-en verkopen die ze voor de ETF's verwerken, wat ook miljoenen per maand kan opbrengen.

Blockchain

Coinbase werkt ook aan andere inkomstenbronnen, zoals Base, een Layer-2 oplossing voor Ethereum. Verder werken ze ook met Blackrock samen aan het tokenizen van 'real-world assets' en zijn ze actief in Web3 ontwikkelingen en dApps. Coinbase is voor veel TradFi partijen een voorkeurspartner wanneer ze actief willen worden in de digital assets.

Coinbase wordt dan ook bekeken als een ideaal aandeel om te profiteren van ontwikkelingen in de brede cryptocurrency sector.

Lees hier meer over cryptomunten kopen.

Bitcoin koers in euro

Grafiek van Coinbase

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu