Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Lululemon kopen bij koerszwakte

Lululemon kopen bij koerszwakte

Lululemon kopen bij koerszwakte

zondag 13 januari 2019

Lululemon Athletica, een fabrikant van sportkledij voor ondermeer yoga of hardlopen, wordt getipt als een topaandeel.

Lululemon is gestart met kwaliteitsvolle yoga kledij en kreeg zo een sterke naamsbekendheid. Het bedrijf begon daarna andere sportkleding te maken en bouwt zo gestaag verder aan zijn productportfolio. Ook schoenen zitten tegenwoordig in het gamma.

Door de groeiende productportfolio steeg de omzet erg sterk. Over de voorbije drie jaren groeide de omzet met 50% en bij de publicatie van de vorige kwartaalcijfers krikte Lululemon de verwachting voor de winst nog verder op. Er wordt nu gerekend op zo'n 2,45 dollar winst per aandeel.

Analisten verwachten dat Lululemon nog flink kan verder groeien. Het bedrijf profiteert momenteel van een snelle groei in het productgamma voor mannen. Ook voor wat betreft e-commerce is de groei beter dan verwacht. Daarnaast wordt er gewerkt aan de internationale expansie. Lululemon richt zich nu op China omdat er 400 miljoen millenials te vinden zijn in deze markt. De producten worden aangepast voor de Aziatische markt en lokale ambassadeurs worden ingeschakeld om merkbekendheid te verwerven.

Het beurshuis Wells Fargo geeft een koopadvies en een koersdoel van $175, haast 30% boven de huidige koers van $136. Oppenheimer en Susquehanna zien Lululemon stijgen tot respectievelijk $190 en $195.

Ook voor wat betreft de technische analyse ligt LULU er nog goed bij. Op de onderstaande weekgrafiek zien we het aandeel Lululemon in een stijgende trend. Aan de onderkant zorgt de groene stijgende trendlijn voor steun. Rond de 110 dollar zien we ook een horizontale steunlijn. Om het plaatje sterk te houden zou het aandeel boven deze niveaus moeten blijven.

Lululemon kopen bij koerszwakte

Grafiek: Tradingview

Lululemon corrigeerde de afgelopen weken van boven de 160 dollar tot de 110 dollar. Het dalende trendkanaal waarbinnen deze correctie gebeurde is ondertussen opwaarts uitgenomen. De MACD lijkt ook mooi opwaarts om te buigen boven de nullijn en suggereert dat een verder herstel mogelijk is.

Koers en grafiek CFD op Lululemon

Lululemon CFD long of short


Gratis nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief

Succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu