Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Zes op tien beleggers overwegen cryptoinvesteringen

Zes op tien beleggers overwegen cryptoinvesteringen

Zes op tien beleggers overwegen cryptoinvesteringen

donderdag 15 maart 2018

Uit een nieuw wereldwijd onderzoek van deVere Group blijkt dat maar liefst zes op de tien beleggers investeringen in cryptocurrency overwegen.

Er werd een panel samengesteld van 800 mensen uit ondermeer de VS, Engeland, Australie, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Zuid-Afrika.

Aan de mensen die nog geen cryptocurrency bezitten vroeg deVere of ze een belegging zouden overwegen. Maar liefst 62% gaf ja als antwoord, 12% wist het niet en 26% gaf een duidelijke nee.

Van de beleggers die reeds cryptomunten in bezit hebben gaf 71% dat ze hun posities in de komende maanden willen uitbreiden, 25% zou dit niet doen en 4% wist het nog niet.

"Het is opvallend dat 60% van de beleggers die geen cryptomunten bezitten alsnog een investering overwegen", zegt CEO Nigel Green. "Ondanks de waarschuwingen van de traditionele financiƫle sector blijken beleggers toch open te staan voor investeringen in Bitcoin, Ethereum of Ripple."

"Beleggers verwachten duidelijk goede returns in 2018 en bekijken cryptomunten als een goede langetermijnbelegging. Ze verwachten dat de hoge volatiliteit zich in de toekomst zal stabiliseren. Cryptomunten blijven momenteel nog steeds een gok en beleggers moeten dus erg voorzichtig zijn."

"In de huidige digitale wereld is er nood aan digitale munten. Maar van alle bestaande cryptomunten zal er slechts een heel klein deel kunnen overleven", besluit Green nog.

Cryptomunten kunnen gekocht worden via websites als Litebit of Bitvavo.

Koers en grafiek CFD op Bitcoin

Bitcoin CFD long of short


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu