Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Aandeel Alibaba op kopen bij Deutsche Bank

Aandeel Alibaba op kopen bij Deutsche Bank

Aandeel Alibaba op kopen bij Deutsche Bank

vrijdag 06 mei 2016 - door Redactie

In navolging van sterke kwartaalcijfers heeft Deutsche Bank het koersdoel van Alibaba opgetrokken tot 110 dollar, zo'n 40% boven de huidige koers.

Alibaba rapporteerde gisteren een winststijging van 85% tegenover dezelfde periode vorig jaar. Het aantal actieve gebruikers ging met 21% omhoog en de omzet van mobiele surfers steeg met 149%.
 
Bij Deutsche Bank zijn ze positief over de clouddienst AliCloud. "Volgens het management is het één van de grootste cloud diensten ter wereld. In het afgelopen kwartaal haalden ze een half miljoen betalende klanten, het dubbele van vorig jaar. We verwachten een verdere stijging van het aantal klanten en dit zal voor een driecijferige groei zorgen in het fiscale boekjaar 2017", klinkt het bij analist Alan Hellawell.
 
RBC Capital heeft voor het Alibaba aandeel een koersdoel van 105 dollar, bij JP Morgan staat het koersdoel zelfs op 125 dollar.

Grafiek van AlibabaGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu