Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Binance pleit voor globale cryptoregulering

Binance pleit voor globale cryptoregulering

Binance pleit voor globale cryptoregulering

woensdag 17 november 2021

Binance plaatste gisteren een paginagrote advertentie in verschillende kranten, zoals ondermeer de Financial Times.

Binance ligt al een tijdje onder vuur van regulatoren maar wil zich wel meer schikken naar de eisen van de waakhonden. Zo zal er een echt fysiek hoofdkwartier komen, zodat het bedrijf duidelijk aanspreekbaar is.

De crypto exchange probeert het regelgevend kader wel een beetje zelf te sturen. Daarom werden er advertenties geplaatst in belangrijke kranten zoals de Washington Post, New York Times, en de Financial Times. Met de kop "Crypto is evil" probeert Binance alvast de aandacht te trekken. Daaronder wordt meteen gesteld dat de koppen in de kranten vaak overdreven negatief zijn. 

"Om het volgende miljard gebruikers te verwelkomen werken we samen met regulatoren en beleidsmakers aan een globaal framework dat gebruikers moet beschermen zonder de innovatie en groei een halt toe te roepen", klinkt het. Binance lijst vervolgens tien fundamentele rechten op van crypto gebruikers.

Binance stipt aan dat regulering onvermijdelijk is. De exchange voert vervolgens aan dat gebruikers zelf het recht moeten hebben om hun mening te geven over hoe de industrie gereguleerd moet worden. Regulatoren, beleidsmakers, bedrijven uit de crypto industrie en gebruikers moeten samen een regelgevend kader scheppen, vindt Binance. Verder moet elk land voor zichzelf kunnen beslissen welke instantie belast wordt met het toezicht op de sector.

Binance pleit voor globale cryptoregulering

Bitcoin grafiek in euroGratis nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief

Succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu