Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bloomberg ziet bitcoin dit jaar een nieuwe high maken

Bloomberg ziet bitcoin dit jaar een nieuwe high maken

Bloomberg ziet bitcoin dit jaar een nieuwe high maken

donderdag 04 juni 2020

Volgens Bloomberg wijst alles er op dat bitcoin dit jaar sterk kan stijgen, mogelijk zelfs tot een nieuwe high rond de 28.000 dollar.

Bloomberg publiceerde een nieuw rapport waarin de bitcoin koers onder de loep wordt genomen. Ondermeer de massale geldinjecties van de centrale banken, die ook het kopen van goud weer populair maken, duwen de prijs van de bitcoin ook hoger. Bloomberg stelt dat het monetaire beleid ervoor zorgt dat bitcoin steeds meer lijkt op een digitale versie van goud.

Daarnaast is er steeds meer interesse van institutionele beleggers, wat recent nog duidelijk werd door Grayscale dat massaal bitcoins aan het inslagen is.

Verder ligt het aantal bitcoin adressen in gebruik op een tweejaarlijks hoogtepunt, wat er op wijst dat weer meer mensen bitcoins kopen. De bitcoin koers reageert doorgaans met vertraging op het aantal adressen in gebruik, waardoor wwe nog een flinke stijging mogen verwachten.

Volgens Bloomberg beweegt bitcoin op dezelfde manier als in 2016, het laatste jaar waarin er ook een halving plaats vond. Als de cryptomunt zich zo blijft gedragen, staan we tegen het einde van het jaar weer op de all time high rond de 20.000 dollar. Vorig jaar was de high rond $14.000, dit jaar zou dat volgens Bloomberg zelfs dubbel zoveel kunnen zijn.

Koers en grafiek CFD op Bitcoin

Bitcoin CFD long of short

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu