Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Profiteren van Amerikaanse investeringen in infrastructuur

Profiteren van Amerikaanse investeringen in infrastructuur

Profiteren van Amerikaanse investeringen in infrastructuur

zaterdag 02 februari 2019

Fabrikanten van bouwmaterialen zoals Vulcan Materials zijn goed geplaatst om te profiteren van een Amerikaanse 'infrastructure bill'.

De Amerikaanse wegen en bruggen hebben dringend nood aan extra investeringen. Ondanks een steekspel tussen de republikeinen en democraten lijkt dit een onderwerp te zijn waarover ze in 2019 wel overeenstemming kunnen bereiken.

Trump beloofde bij zijn aanstelling gigantische investeringen in de infrastructuur en er wordt momenteel naar financiering gezocht. Zo wordt er gedacht aan 'Rebuild America' obligaties die honderden miljarden dollars zouden moeten kunnen ophalen.

De democraten liggen momenteel nog dwars over de muur die Trump wil bouwen aan de Mexicaanse grens. De overheid is hierdoor zelfs in 'shutdown' gegaan, waardoor ambtenaren niet betaald werden en overheidsdiensten gesloten bleven.

Als er op termijn inderdaad een akkoord kan gevonden worden over andere infrastructuurwerken, dan kan een aandeel als Vulcan Materials daar flink van profiteren. Vulcan is ondermeer de grootste Amerikaanse producent van zand, steenslag en andere bouwmaterialen. Vulcan Materials krijgt een koopadvies van Citigroup en een koersdoel van $120, zo'n 15% boven de huidige koers. Beurshuis Nomura is het meest positief met een koersdoel van $140.

Koers en grafiek CFD op Vulcan Materials

Vulcan Materials CFD long of short

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu