Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > NGRAVE is crypto wallet van het jaar

NGRAVE is crypto wallet van het jaar

NGRAVE is crypto wallet van het jaar

donderdag 18 november 2021 - door Redactie

Het Belgische NGRAVE heeft op de AIBC Summit in Malta de prijs in de wacht gesleept van cryptocurrency wallet van het jaar.

AIBC Summit Malta ging door op 17 en 18 november in Malta. Het gaat over één van de belangrijkste beurzen ter wereld op het gebied van blockchain en nieuwe technologieën. Het evenement lokt duizenden bezoekers uit tientallen landen.

Cold wallet NGRAVE ZERO

NGRAVE ontwikkelde na een succesvolle crowdfunding campagne een revolutionaire hardware wallet voor cryptomunten. Het gaat over een toestel dat misschien nog het best lijkt op een smartphone. Gecombineerd met een app kunnen er transacties worden ondertekend op de blockchain. De communicatie tussen de NGRAVE ZERO en de LIQUID app gebeurt alleen door QR codes, zodat de hardware wallet op geen enkel moment een verbinding maakt met het internet.

Een hardware wallet of cold wallet is interessant voor mensen die cryptomunten kopen en geen gebruik willen maken van de wallets van een exchange. Je moet dan zelf de sleutels van je wallet veilig bewaren, wat kan door gebruik te maken van zo'n hardware wallet. In dat geval ben je niet meer afhankelijk van derde partijen die je moet vertrouwen met jouw cryptomunten.

Er zijn al heel wat hardware wallets op de markt, maar de meeste apparaten zijn niet zo gebruiksvriendelijk als het toestel van NGRAVE.  Bovendien gaat het over het veiligste toestel op de markt, dat een EAL-7 certificatie behaald heeft.  

Blijkbaar waren ze ook in Malta onder de indruk van dit toestel, waardoor NGRAVE de prijs won van 'Crypto Wallet Solution of the Year'. Het is een verdiende beloning voor het harde werk van deze Belgen én zal tevens een mooie referentie zijn om mee uit te pakken.

Uitverkocht

Het ontwikkelen en verfijnen van de NGRAVE ZERO nam wel veel tijd in beslag, waardoor de eerste toestellen pas begin deze week zijn geleverd bij de backers van de crowdfunding campagne. Via de website werden er ook al toestellen verkocht, waardoor er momenteel geen toestellen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten. Op de website van NGRAVE kan je wel inschrijven op een wachtlijst om op de hoogte gebracht te worden van het opschalen van de productie.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu