Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > NGRAVE cold wallet eindelijk klaar

NGRAVE cold wallet eindelijk klaar

NGRAVE cold wallet eindelijk klaar

woensdag 03 november 2021 - door Redactie

Ongeveer anderhalf jaar na een succesvolle crowdfunding campagne worden de eerste toestellen van de NGRAVE hardware wallet verzonden.

In mei 2020 kondigde NGRAVE aan dat ze via een crowdfunding campagne geld wilden ophalen om hun toestel naar de markt te kunnen brengen. Er werd gemikt op 25.000 euro, maar door de enorme interesse werd haast 400.000 euro opgehaald. Het NGRAVE toestel is dan ook een enorme upgrade tegenover de hardware wallets die momenteel op de markt zijn. Er wordt gewerkt met een NGRAVE zero, een toestel vergelijkbaar met een smartphone, dat evenwel altijd offline is. Via QR codes wordt er gecommuniceerd met de LIQUID app. Meer uitleg over de werking vind je in ons ander artikel over deze revolutionaire cold wallet.

Geduld op de proef gesteld

Het geduld van de vele eerste backers werd wel enorm op de proef gesteld. NGRAVE wou alle kinderziektes uit het apparaat krijgen en is doorheen de ontwikkeling op diverse problemen gebotst. Versie 1.0 heeft nu alle tests doorstaan en is klaar om verzonden te worden. Een paar honderd toestellen zijn al verpakt, terwijl een paar duizend andere toestellen volledig geassembleerd en getest is. Hier moet nog de finale firmware op geïnstalleerd worden, terwijl daarna ook de productie zal opgevoerd worden.

Wachtlijst

NGRAVE concentreert zich nu eerst op het leveren van alle geplaatste bestellingen. Ook na de crowdfunding bleven er nieuwe klanten op de website komen die hun order plaatsten. Daarom is de NGRAVE webshop momenteel even gesloten voor nieuwe bestellingen. Er is wel een wachtlijst voorzien voor mensen die interesse hebben in de volgende lading nieuwe toestellen. "Er is een hoge vraag naar onze toestellen en het aanbod is beperkt. Geïnteresseerden schrijven zich dus best zo snel mogelijk in op onze wachtlijst", klinkt het.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu