Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > Coinmerce in zee met Jumbo-Visma

Coinmerce in zee met Jumbo-Visma

Coinmerce in zee met Jumbo-Visma

vrijdag 14 april 2023 - door Redactie

Coinmerce wordt de officiële cryptocurrency partner van de wieler- en schaatsploeg Jumbo-Visma.

Volgens Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce, is de doelgroep van de exchange geïnteresseerd in zowel crypto als sport. "We zijn daarom zeer trots dat we mogen samenwerken met Team Jumbo-Visma. Samen willen we mensen wegwijs maken op het gebied van cryptovaluta in het algemeen", klinkt het.

Binnen de samenwerking is een educatief programma voorzien om de sportfans inzicht te geven in de risico's en de mogelijkheden van de cryptomarkt. "Zowel bij Coinmerce als bij Team Jumbo-Visma is een 'goede koers' belangrijk. Je kunt winnen of verliezen en het is belangrijk dat mensen de risico's kennen. Zo kunnen we voorkomen dat mensen willekeurig hun geld in allerlei cryptomunten stoppen en hierbij veel geld verliezen."

Coinmerce zal een deel van het sponsorbedrag uitkeren in bitcoin, waardoor Team Jumbo-Visma nog geen zekerheid heeft over het exacte sponsorbedrag. Bij de start van het jaar noteerde de bitcoin koers onder de 17.000 euro, vandaag bengelt de koers rond de 28.000 euro.

Eerste samenwerking wielerploeg met crypto platform

Coinmerce pakt uit met een primeur want het gaat over de eerste keer dat er een partnership wordt opgezet tussen een cryptocurrency platform en een schaats-en wielerploeg. In 2021 was Coinmerce ook de eerste partij die in Nederland een fysieke cryptowinkel opende. In deze winkel worden mensen geholpen met het kopen van cryptomunten op het platform van Coinmerce.

Coinmerce is een geregistreerde cryptodienstverlener bij De Nederlandsche Bank. Dit betekent dat de DNB het toezicht doet op de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme. Het gaat niet over prudentieel toezicht zoals dat bij banken wel het geval is. Voor het handelen in cryptomunten bestaat geen specifieke consumentenbescherming.

Leer meer over bitcoin in ons gratis bitcoin boek.

Bitcoin grafiek in euroAdvertentie

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline
Advertentie

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu