Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Coinmerce opent eerste fysieke cryptowinkel in Nederland

Coinmerce opent eerste fysieke cryptowinkel in Nederland

Coinmerce opent eerste fysieke cryptowinkel in Nederland

donderdag 09 december 2021 - door Redactie

Coinmerce opent vandaag in Amstelveen een Crypto Information Center. Geïnteresseerden kunnen hier informatie krijgen en cryptomunten aankopen.

De cryptowinkel richt zich op iedereen. Ervaren cryptobeleggers en absolute leken zijn er welkom. "Bij de traditionele banken kan je haast niet meer binnenlopen voor financiële informatie", zegt Coinmerce oprichter Nick Smits van Oyen. "Dit is vreemd want persoonlijk contact is vaak erg belangrijk voor het vertrouwen in een financieel product. Bij ons is iedereen welkom voor een vraag of een kop koffie. We proberen op deze manier iets dat puur digitaal is om te zetten in een fysieke ervaring. Onze persoonlijke aanpak zou crypto meer toegankelijk moeten maken voor een grote groep van mensen."

In de winkel kan je dus in gesprek gaan met een medewerker, maar je kan ook op eigen houtje kennis vergaren door het bekijken van de video's die getoond worden. Wanneer je klaar bent om tot een aankoop over te gaan, kan je zelf een Coinmerce account aanmaken op een computer en vervolgens kan je jouw eerste cryptomunten kopen. Als de winkel een succes blijkt te zijn, dan overweegt Coinmerce nog meer van dergelijke winkels te openen in Europa.

Gift cards

Met het oog op de kerstcadeaus lanceert Coinmerce ook de eerste fysieke crypto gift card in Nederland. De ontvangers van deze kaart moeten de code overnemen in hun Coinmerce account, waarna het geld op het Coinmerce platform kan gebruikt worden.

De winkel is momenteel open van 10 tot 18u en is te vinden in Stadshart, het centrale winkelcentrum in Amstelveen.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu