Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Binance investeert in Belgische hardware wallet NGRAVE

Binance investeert in Belgische hardware wallet NGRAVE

Binance investeert in Belgische hardware wallet NGRAVE

maandag 21 november 2022 - door Redactie

Binance Labs, de durfkapitaaltak van Binance, kondigde vandaag een strategische investering aan in het Belgische NGRAVE.

NGRAVE lanceerde een revolutionaire hardware wallet die de private keys veilig bewaart, een oplossing voor iedereen die het beheer van zijn cryptomunten zelf in handen wil nemen. Door de ondergang van FTX weten beleggers niet meer welke exchange ze nog kunnen vertrouwen. CZ van Binance heeft er al verschillende keren op gewezen dat klanten hun bitcoin kunnen opnemen en zelf bewaren op een cold wallet. Door te investeren in NGRAVE hoopt Binance een graantje mee te pikken van de snelgroeiende hardware wallet business.

Vraag ontploft

Marktleiders Ledger en Trezor lieten eerder al weten dat hun verkopen fenomenaal gestegen zijn door de crash van FTX. "Mensen beseffen dat we terug moeten keren naar het oorspronkelijk idee van bitcoin en decentralisatie, waarbij je zelf je sleutels bewaart", zegt Pascal Gauthier, CEO van Ledger. Veel crypto influencers roepen ook op om jouw cryptomunten van exchanges te halen en daarvoor gebruik je dan best een cold wallet.

Zowel Ledger als Trezor zeggen dat ze de voorbije dagen record verkoopscijfers hebben neergezet. Met de steun van Binance kan NGRAVE nu de marktleiders aanvallen met de NGRAVE ZERO.

Beveiliging

"Beveiliging is één van de belangrijkste struikelblokken voor een groeiende crypto-adoptie", zegt Yi He, hoofd van Binance Labs. "Wallets voor self-custody zijn één van de veiligste manieren om digitale activa te bewaren en door onze investering in NGRAVE willen we zulke innovatieve startups blijven ondersteunen", klinkt het.

"Onze doelstelling is altijd geweest om de wereld van crypto voor iedereen veiliger te maken", zegt NGRAVE CEO Ruben Merre. "Dankzij onze oplossing kunnen mensen hun rijkdom zelf beschermen en we zijn verheugd om samen met Binance Labs verder te werken aan onze producten."

Binance Labs zal de lead investor zijn in de series A ronde die NGRAVE weldra hoopt af te sluiten. Mogelijk stimuleert de investering van Binance ook andere partijen om in het NGRAVE verhaal te stappen.

Op de NGRAVE webshop kan je momenteel profiteren van Black Friday promoties.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu