Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Socios haalt 13 NFL teams binnen

Socios haalt 13 NFL teams binnen

Socios haalt 13 NFL teams binnen

donderdag 14 april 2022 - door Redactie

Socios.com, het fan token platform dat draait op de Chiliz cryptomunt, heeft een samenwerking afgesloten met 13 NFL teams.


Socios is vooral bekend als fan token platform voor Europese voetbalclubs, zoals FC Barcelona, Juventus of AC Milan. Socios heeft met Chiliz een eigen cryptomunt om zijn platform mee aan te sturen. Maar in de meeste gevallen wordt er per club ook een eigen fan token gelanceerd, die de bezitters toegang geeft tot exclusieve items of NFT's, terwijl er vaak ook mee gestemd kan worden over beslissingen zoals het clublied.

Expansie in de VS

Socios werkt al een tijdje aan een expansie naar de VS en heeft weer een nieuwe doorbraak gemaakt. Ondermeer de Washington Commanders, Miami Dolphins, Pittsburgh Steelers en de New York Giants hebben een deal gesloten met Socios. In eerste instantie zal er samengewerkt worden op het gebied van marketing, fan tokens komen er niet meteen. De NFL laat het gebruik van dergelijke tokens niet toe. Pas sinds recent mogen teams sponsordeals afsluiten met crypto bedrijven, maar specifieke cryptomunten of fan tokens promoten is niet toegestaan, omdat er nog geen duidelijke regulering is.

Volgens Max Rabinovitch, chief strategy officer bij Socios, zullen sportfederaties in de VS langzaam wel vertrouwd geraken met fan tokens. Socios zal dan goed geplaatst zijn om de clubs hiermee te helpen. 

De NFL heeft zelf al aangegeven dat ze geloven in blockchain technologie. Ze hebben ondermeer al een eigen NFT platform gelanceerd.

Socios blijft uiteraard een altcoin met een hoog risico.

Chiliz grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu