Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > NGRAVE ZERO tijdelijk beschikbaar voor snelle beslissers

NGRAVE ZERO tijdelijk beschikbaar voor snelle beslissers

NGRAVE ZERO tijdelijk beschikbaar voor snelle beslissers

vrijdag 18 februari 2022 - door Redactie

NGRAVE heeft een nieuwe batch klaar van zijn unieke hardware wallets. Snelle beslissers kunnen vandaag een bestelling plaatsen.

NGRAVE heeft met de ZERO een revolutionaire hardware wallet bedacht, die eind vorig jaar aan de crowdfunders werd geleverd. Het bedrijf is nu bezig met de productie op te schalen en zal op regelmatige tijdstippen een nieuwe batch beschikbaar hebben.

Cold wallet

Op een cold wallet of hardware wallet worden de private keys veilig bewaard. Dit in tegenstelling tot een hot wallet, die steeds verbonden is met het internet. Op deze manier kunnen hackers mogelijk jouw sleutels te pakken krijgen en de controle verwerven over jouw cryptomunten. De NGRAVE hardware wallet is volledig 'air gapped', waardoor er nooit een rechtstreekse verbinding is met internet. Het toestel communiceert met een app op een smartphone via QR codes. Op deze manier kunnen de transacties veilig ondertekend worden.

Be your own bank

Het motto in de cryptomarkt is 'Be your own bank'. Door een eigen hardware wallet te gebruiken ben je niet afhankelijk van een centrale partij zoals een exchange, die voor jou de sleutels zal bewaren.

Helaas worden er regelmatig exchanges gehackt en slagen hackers er in om controle te verwerven over de hot wallets. Daarnaast slagen hackers er soms ook in om de gebruiker aan te vallen. Als ze de login gegevens kunnen bemachtigen, kunnen ze transacties uitvoeren van jouw account. Daarom is het geen goed idee om een groot vermogen aan cryptomunten op één enkele exchange aan te houden. Het is beter om te spreiden over verschillende exchanges en eventueel over verschillende hardware wallets, die je bovendien nog eens op verschillende locaties legt.

Beperkt aanbod

De NGRAVE webshop opent op 18 februari om 18u en er zal slechts een beperkte oplage beschikbaar zijn. Snel beslissen is de boodschap!

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu