Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Facebook zet in op metaverse en stuurt MANA coin hoger

Facebook zet in op metaverse en stuurt MANA coin hoger

Facebook zet in op metaverse en stuurt MANA coin hoger

maandag 01 november 2021 - door Redactie

Facebook kondigde de voorbije week aan dat de naam van de moedergroep zal veranderd worden in Meta, omdat de metaverse de toekomst van het internet is.

Volgens Facebook topman Mark Zuckerberg zal het internet evolueren naar de metaverse: een virtuele wereld die we via virtual reality of augmented reality kunnen betreden. Via een headset of een eenvoudige bril zal je een digitaal laagje op de realiteit kunnen leggen. Het zal een extra dimensie geven aan de Zoom meetings waar we ondertussen al zo aan gewend zijn.

Met Meta wil Zuckerberg als één van de eerste grote spelers aanwezig zijn in de metaverse. Omdat Zuckerberg veel verwacht van de metaverse, ging de voorbije week de cryptomunt MANA fors hoger. Bij de start van vorige week kon je de coin nog kopen voor minder dan 70 eurocent, in het weekend moest je al meer dan 3 euro neertellen voor 1 MANA coin.

Decentraland

MANA is de native token van het spel Decentraland, een virtuele 3D wereld waar je kan rond wandelen, grond bezitten of zelfs kan deelnemen aan massa events. Decentraland wordt bestuurd door een DAO en in de Decentraland marketplace kan je digitale kunst of 'wearables' kopen, kleding dus om jouw avatar mee uit te rusten. Hiervoor heb je uiteraard de MANA token nodig.

Als Zuckerberg er echt in slaagt om de Facebook gebruikersbasis van meer dan 3 miljard mensen te introduceren in de metaverse, dan wacht projecten als Decentraland een gouden toekomst.

MANA grafiek in euroGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu