Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bitvavo voegt nieuwe coins toe

Bitvavo voegt nieuwe coins toe

Bitvavo voegt nieuwe coins toe

vrijdag 30 juli 2021 - door Redactie

De bekende Nederlandse crypto exchange Bitvavo begint vanaf volgende week met het toevoegen van nieuwe coins.

Update 2023: voor de meest recente toevoegingen van coins aan het Bitvavo platform bezoek je onze pagina 'Bitvavo nieuws over coins'.

Bij Bitvavo kan je momenteel meer dan 70 cryptomunten verhandelen of bewaren en dit gamma zal in de komende weken gevoelig uitgebreid worden. In de komende week zullen er al 5 nieuwe coins worden toegevoegd, in de weken nadien zullen er nog nieuwe cryptomunten op het platform gelist worden.

De komende week zal er elke dag een nieuwe coin op het platform toegevoegd worden. In eerste instantie zullen de coins zichtbaar zijn op het platform, maar zal de handel nog niet mogelijk zijn. Pas de dag nadat ze zichtbaar zijn geworden, zal ook het traden starten omstreeks 14u.

Een overzicht van alle beschikbare coins kan je steeds bekijken op de marktenpagina van Bitvavo.

De nieuwe coins komen er omdat er bij gebruikers veel vraag naar is. Zeker nu Binance zich steeds meer in de problemen lijkt te werken, zijn er meer mensen die liever voor de zekerheid van Bitvavo kiezen, dat geregistreerd is bij de DNB. Populaire coins die weldra via Bitvavo verhandeld kunnen worden zijn ondermeer Dogecoin, Polkadot, Binance Coin, Solana en Polygon.

De volgende nieuwe listings zullen in de week van 16 augustus 2021 plaats vinden. Dan zullen er opnieuw 10 nieuwe coins worden toegevoegd. In de week erna volgen er opnieuw 20 nieuwe coins.

Staking

Bij Bitvavo kan je ook cryptomunten 'staken', waardoor je een rente kan verdienen op de coins in je wallet. Staken is ondermeer mogelijk met USDT, USDC, Ethereum, Bitcoin, Cardano, DAI, Ontology en begin deze week werd zelfs Chainlink toegevoegd. De actuele staking percentages kan je steeds binnen de Bitvavo staking omgeving raadplegen. Let wel op, want staking komt met een hoog risico. Niemand kan je beloven dat je jouw inleg nog terug zal zien. Lees meer in ons artikel over on-chain en off-chain staking.

Gratis trade tegoed

Bitvavo heeft altijd een promotie lopen voor nieuwe klanten. In de eerste 7 dagen kan je namelijk voor €1.000 cryptomunten kopen zonder dat er kosten worden aangerekend. Open hier jouw Bitvavo account.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu