Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Ontvang gratis bitcoin door te shoppen

Ontvang gratis bitcoin door te shoppen

Ontvang gratis bitcoin door te shoppen

vrijdag 29 december 2023 - door Redactie

Satsback is een cashback platform waarbij gebruikers gratis sats krijgen door aankopen te doen in honderden webshops.

Gratis bitcoin

Via Satsback verzamelen gebruikers gratis sats, de kleinste deeltjes van een bitcoin. In één bitcoin zitten 100 miljoen sats. Rond de huidige bitcoin koers van zo'n 39.000 euro heb je pakweg 2.500 sats nodig om aan 1 euro te komen.

Satsback is dus een cashback systeem, waarbij gebruikers beloond worden als ze shoppen via de Satsback linkjes. Dat kan eenvoudigweg door een plugin op je browser te installeren. Je krijgt dan een waarschuwing als je op een webshop komt waarmee Satsback samenwerkt. Voorbeelden zijn AliExpress, Jumbo, Hema, Thuisbezorgd.nl, Nike, Booking.com enzovoorts.

Een percentage van het aankoopbedrag komt vervolgens in je balans op de cashback website. Satsback zelf krijgt een advertentievergoeding van deze webshops en deelt deze vergoeding met de gebruikers. Na enkele weken zal Satsback deze vergoeding ontvangen van de webshops, waarna het bedrag ook in de account van de klant beschikbaar wordt om uit te betalen.

Een uitbetaling kan alleen via het bitcoin Lightning network, dus gebruikers moeten wel over een eigen wallet beschikken. Beloningen opvragen kan makkelijk en snel via bijvoorbeeld de Wallet of Satoshi app.

Je ontvangen sats geef je vervolgens zelf uit in webshops of winkels die Lightning aanvaarden. Of je spaart ze gewoon. Als de bitcoin koers verder de hoogte in gaat, worden jouw beloningen dus meer waard.

Dit is een screenshot van de Satsback website:

Ontvang gratis bitcoin door te shoppen

Satsback trekt naar de VS

Satsback kent zijn oorsprong in Nederland. In 2020 werd hier Stekking gelanceerd, terwijl er in Polen een gelijkaardig initiatief was. Beide websites fuseerden en gingen verder onder de naam Satsback. Stilaan werd ook uitgebreid naar meerdere Europese landen.

Recent nog lanceerde Satsback in de VS. Daar werkt Satsback nu al samen met meer dan 500 online partners.

Maak hier je Satsback account aan.

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu