Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > Binance wil Twitter helpen met crypto integratie

Binance wil Twitter helpen met crypto integratie

Binance wil Twitter helpen met crypto integratie

dinsdag 01 november 2022 - door Redactie

Crypto exchange Binance helpt Elon Musk met de overname van Twitter door 500 miljoen dollar te investeren.


Binance steunde Elon Musk die een overnamebod van 44 miljard dollar deed op Twitter. Musk gebruikte eigen middelen maar deed ook beroep op andere partijen om de overname mogelijk te maken. Binance had 500 miljoen dollar veil om mede-eigenaar van Twitter te worden.

Volgens topman CZ zal Binance hulp voorzien om crypto verder uit te rollen op Twitter. "We willen Twitter naar Web3 brengen wanneer ze er klaar voor zijn", klinkt het.

Spam bots

Twitter wordt geplaagd door spam bots die reageren op berichten. Binance heeft intern al een team opgericht om dit probleem op te lossen. Blockchain en crypto zouden gebruikt kunnen worden om spam terug te dringen.

Musk zei eerder al dat hij er aan denkt om microbetalingen te vragen wanneer mensen een tweet plaatsen. Twitter zal zo goedkoop blijven voor een normale gebruiker, maar wie duizenden spamberichten wil versturen zal dat dan vermoedelijk elders doen.

Dogecoin

Musk staat ook bekend als een supporter van de memecoin Dogecoin. De koers van deze cryptomunt verdubbelde in de afgelopen weken omdat speculanten hopen dat Musk iets met Dogecoin zal doen op Twitter.

Dogecoin grafiek in euroAdvertentie

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline
Advertentie

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu