Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Nieuwkomer Apecoin meteen in top 50

Nieuwkomer Apecoin meteen in top 50

Nieuwkomer Apecoin meteen in top 50

zaterdag 26 maart 2022 - door Redactie

De coin rond de bekende NFT collectie Bored Ape Yacht Club werd pas gelanceerd en komt al binnen in de top 50 van grootste cryptomunten.


Er beweegt ontzettend veel rond de Bored Ape Yacht Club. Ontwikkelaar Yuga Labs nam pas nog de andere succesvolle NFT projecten CryptoPunks en Meebits over van Larva Labs. Ze bezitten nu de merknamen en andere intellectuele rechten om de projecten verder te ontwikkelen.

Otherside

Yuga Labs werkt aan een eigen metaverse spel 'Otherside' waarin al deze figuren tot leven kunnen komen. Om de ontwikkeling hiervan te financieren haalde het bedrijf begin deze week 450 miljoen dollar op in een ronde die geleid werd door de bekende VC Andreessen Horowitz of A16z. Yuga Labs wordt zo gewaardeerd op 4 miljard dollar.

ApeCoin

Om de eigen metaverse te ondersteunen werd ook de ApeCoin gelanceerd, een ERC-20 token die op het Ethereum netwerk werd uitgegeven. Er kwam dan ook weinig programmeerwerk aan te pas om de token te lanceren op exchanges en de ApeCoin debuteerde meteen op grote namen als Binance, Coinbase, FTX enzovoorts. In onze regio is de token al te koop via Litebit, Bitcoin Meester en Coinmerce.

Eigenaars van een Bored Ape NFT kregen 10.094 APE, toch zo'n 130.000 dollar tegen de huidige prijzen. Momenteel kan je er nog niet zo veel mee doen. In het spel Benji Bananas kan je APE gebruiken om te betalen en abonneren op Time Magazine zal weldra ook kunnen met ApeCoin. Yuga Labs zal APE uiteraard gebruiken als native currency in alle nieuwe projecten die ze lanceren.

De marktkapitalisatie van Apecoin ligt momenteel rond de 1,5 miljard dollar en daarmee noteert het project op de 41e plaats van de meest waardevolle cryptomunten.

ApeCoin grafiek in euroGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu