Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bitvavo sponsort Nederlands voetbalelftal

Bitvavo sponsort Nederlands voetbalelftal

Bitvavo sponsort Nederlands voetbalelftal

maandag 14 maart 2022 - door Redactie

Het grootste Nederlandse crypto handelsplatform Bitvavo wordt hoofdsponsor van Oranje.

Cryptocurrency exchanges proberen zichtbaarheid te kopen door het sponsoren van sportteams of grote events. Eerder was er al Bitcoin Meester dat AZ Alkmaar sponsort en in het buitenland zijn talloze van deze voorbeelden bekend.

Ook Bitvavo start nu met sponsoring en pakt het meteen heel erg groots aan. Vanaf maart is Bitvavo de nieuwe partner van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Het amper vier jaar oude bedrijf wordt zo hoofdsponsor naast de gevestigde namen ING, Nike, KPN, Albert Heijn en Nederlandse Loterij.

Nieuwe technologie

Volgens Jean Paul Decossaux, Directeur Commercie van de KNVB, is cryptocurrency een interessante groeimarkt. "Nieuwe merken timmeren aan de weg en zetten in op sportsponsoring. Bitvavo is het grootste Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta en een krachtig en betrouwbaar A-merk dat ons kan ondersteunen met innovatieve technologieën", klinkt het.

Cryptomarkt groeit sterk in Nederland

De cryptomarkt is in Nederland aan een stevige groei bezig. Zo'n 1,6 miljoen Nederlanders bezitten cryptomunten en meer dan een miljoen Nederlanders zijn al klant van Bitvavo. "Digitale valuta worden steeds meer een onderdeel van een beleggingsportefeuille", zegt mede-oprichter en CEO van Bitvavo, Mark Nuvelstijn. "Door samen te werken met de KNVB willen we Nederland verder bekend maken met het veilig handelen in cryptovaluta."

Grote zichtbaarheid

Voor Bitvavo zal de sponsoring zich ook vertalen in een veel grotere zichtbaarheid, waardoor de positie als marktleider verstevigd kan worden. Bitvavo begon in 2018 in Amsterdam en is ondertussen uitgegroeid tot het grootste platform van de Benelux. Op het gebruiksvriendelijke platform kunnen meer dan 155 cryptovaluta verhandeld worden. Bitvavo is uiteraard ook geregistreerd als digitale valuta exchange bij de DNB.

Lees hier onze Bitvavo handleiding.

Bitvavo sponsort Nederlands voetbalelftal

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu