Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Prijs voor website van het jaar 2021 gaat naar Bitvavo

Prijs voor website van het jaar 2021 gaat naar Bitvavo

Prijs voor website van het jaar 2021 gaat naar Bitvavo

donderdag 09 december 2021 - door Redactie

Voor de eerste keer in de geschiedenis wint een cryptocurrency gerelateerde website in de categorie financieel.

De "Website van het Jaar" is een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgekeerd. Het publiek beoordeelde 40 categorieën en zo kwamen er telkens een 'beste website' en een 'populairste website' uit de bus. Dit jaar werden er bijna 455.000 stemmen uitgebracht en Bitvavo won de prijs van 'populairste website' in de categorie 'Financieel'. De prijs voor de 'beste website' ging naar ASN bank. Overige websites in deze categorie waren bijvoorbeeld DEGIRO, Rabobank, IEX, Mollie, ABN AMRO en ING.

Andere winnaars waren bijvoorbeeld Pricewise en Independer in de categorie 'Vergelijking', FC Twente en PSV in de categorie 'Voetbal' of Albert Heijn en Coop.nl in de categorie 'Supermarkten'.

Cryptocurrency

Bitvavo is een crypto exchange waar je als gebruiker cryptomunten kan kopen en verkopen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een selectie van coins te staken, maar daar is uiteraard wel wat risico aan verbonden.

"Deze award winnen toont onze kracht als industrie en community. We worden ondertussen aanvaard in de financiële industrie, maar het is duidelijk dat we daar niet tevreden mee moeten zijn. We moeten proberen een leider te zijn in de financiële industrie", klinkt het bij Bitvavo.

Bitvavo onderstreept dat de website één van de belangrijkste Europese beleggingsplatformen moet worden. Het is dan ook uitkijken naar wat Bitvavo in de toekomst nog allemaal in petto heeft. 

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu