Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Beleggingssoftware

Beleggingssoftware

Beleggingssoftware

vrijdag 08 november 2013 - door Redactie

Probeer hier in een demo modus gratis beleggingssoftware uit waarmee je kan handelen in aandelen of andere producten. Door de uitgebreide technische analyse mogelijkheden maak je snel zelf je analyses en kies je de beste instappunten.

Om zelf te beleggen via een online broker kun je gebruik maken van beleggingssoftware. Hierin heb je de keuze tussen gratis te verkrijgen software en betaalde software. De meeste online brokers bieden gratis overzichtelijke software aan. 

Voor beginnende beleggers is het verstandig om te kiezen voor gratis software. Dit scheelt niet alleen geld maar geeft je ook de mogelijkheid om een pakket gratis uit te proberen, zodat je ervaring kan op doen.

Gratis software voor grafieken

Als je geavanceerde grafieken wil opvragen om technische analyse toe te passen, dan is Tradingview een absolute aanrader. Het is één van de beste grafiekenprogramma's ter wereld en er wordt een gratis abonnement aangeboden. Wens je meer indicatoren of meer koersen, dan moet je evenwel overstappen op een betalende versie.

Demo accounts

Sommige brokers geven een gratis demo account op hun platform of je kan er een virtuele portefeuille maken. Via zo'n virtuele portefeuille kan je kennis maken met het platform van een broker.

De software die door deze online brokers wordt aangeboden kan je gewoon draaien in een webbrowser zoals Google Chrome. Je hebt dus geen speciale software nodig, alhoewel er vaak ook nog een downloadversie wordt aangeboden. Bij vrijwel alle brokers is het zelfs mogelijk om te handelen via een app op je smartphone. 

Externe software

Voorbeelden van bekendste externe software zijn Apollo en Transstock. De software biedt de juiste data voor een goede en betrouwbare analyse. Het is voornamelijk voor ervaren beleggers een goed alternatief. De software van Transstock is te koop voor meer dan €400.

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu