Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bitcoin Meester wordt BCM

Bitcoin Meester wordt BCM

Bitcoin Meester wordt BCM

zondag 29 januari 2023 - door Redactie

De Nederlandse cryptodienstverlener Bitcoin Meester wijzigt de merknaam naar BCM om zich internationaal te positioneren.

Bitcoin Meester ontstond in 2017 om het kopen van cryptomunten voor iedereen mogelijk te maken. Zoals de naam aangeeft werd er aanvankelijk gestart met alleen bitcoin, maar ondertussen kan je meer dan 150 verschillende cryptomunten via het platform verhandelen.

Het merk Bitcoin Meester dekt niet langer de lading en is bovendien moeilijk bruikbaar in een internationale context. Het platform zal weldra verdergezet worden onder de merknaam BCM. Het nieuwe logo werd ondertussen al voorgesteld en weldra zal de Bitcoin Meester website aangepast worden. Verder zullen ook de mobiele apps aangepast worden.

"De merknaam BCM geeft ons de mogelijkheid om ons beter als internationale crypto partij te positioneren. We willen een toonaangevende speler zijn op het gebied van crypto en blockchain technologie", klinkt het.

Veiligheid

BCM benadrukt dat veiligheid enorm belangrijk is. Daarom is BCM geregistreerd bij de DNB, worden de klanttegoeden één op één aangehouden en worden deze bovendien beheerd in een aparte stichting derden gelden. Op deze manier kunnen de bezittingen van klanten niet vermengd worden met de bezittingen van BCM en kan een drama zoals bij FTX zich niet voordoen.

BCM houdt het merendeel van de cryptomunten aan op cold wallets en slechts een klein gedeelte staat bij crypto beurzen om een vlotte handel mogelijk te maken.

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu