Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Zo kun je overstappen naar online beleggen

Zo kun je overstappen naar online beleggen

Zo kun je overstappen naar online beleggen

maandag 16 januari 2023 - door Redactie

Beleggen is een handige manier om te investeren. Afhankelijk van hoelang het geld wordt vastgehouden, kan er op een later moment financieel voordeel uit gehaald worden.

Vanwege digitalisering en innovatie kunnen we tegenwoordig veel zaken online regelen, zoals belangrijke afspraken, contact leggen met anderen en zelfs onze bankzaken. Ook beleggen kan makkelijk online gedaan worden. Wil jij overstappen, maar heb je geen idee hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen!

Stap makkelijk over

Veel mensen willen al langer overstappen, alleen worden zij overweldigd door alles wat het internet te bieden heeft. Daarnaast is het ook mogelijk dat online beleggen je door iemand is aangeraden, maar dat je geen idee hebt waarom online beleggen zo handig is. Online beleggen gaat namelijk sneller dan normaal beleggen, de beursresultaten kunnen makkelijk bijgehouden worden en daarnaast zijn er geen kosten aan verbonden. Vind je het fijn om hulp te krijgen bij het overstappen? Stap over naar online beleggen door de hulp van een vermogenscoach in te schakelen. Deze coach kan jou ondersteunen bij het  begeleiden van het hele proces vanaf de aanmelding. Wat ook goed is om te weten, is dat de verkoopkosten van je portefeuille tot 500 euro vergoed kan worden. De volgende stap is dat experts het beheer van je vermogen overnemen. Zo kan ervoor gezorgd worden dat je je financiële doelen kunt behalen. 

Een second opinion

Financiële doelen waar experts je bij kunnen ondersteunen zijn het opbouwen van vermogen, pensioen en zelfs een mogelijkheid creëren om de kinderen financieel te ondersteunen. Wil je weten of het goed zit met je vermogen? Dan kan het goed zijn om een second opinion te vragen. Op het moment dat je een second opinion wilt, zal het één en ander eerst moeten gebeuren. Je persoonlijke wensen en behoeften zullen eerst geïnventariseerd worden. Hierna zul je advies ontvangen over het beleggingsprofiel dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past en vervolgens krijg je een persoonlijk beleggingsvoorstel. Dit voorstel kan daarna vergeleken worden met de huidige portefeuille. Het kan waardevol zijn om gebruik te maken van een second opinion, omdat de dienstverlening van verschillende vermogensbeheerders verschillend kan zijn. 

Samenvattend, online beleggen kan voor veel mensen overweldigend zijn. Echter, kun je het jezelf makkelijk maken door de hulp van een vermogenscoach in te schakelen. Heb je twijfels? Dan kan het waardevol zijn om gebruik te maken van een second opinion. 

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu