Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Het is belangrijk, want het is jouw geld!

Het is belangrijk, want het is jouw geld!

Het is belangrijk, want het is jouw geld!

maandag 02 januari 2023 - door Redactie

Het aantal brokers dat klanten commissievrije handel aanbiedt, groeit voortdurend.

Nieuw op de markt is Freestoxx, die gespecialiseerd is in Amerikaanse aandelen.  Naast het voor de hand liggende voordeel van commissievrij handelen, biedt Freestoxx nog veel meer. 

Wat betekent handelen zonder commissie?

Handelen op Amerikaanse aandelen is volledig commissievrij, maar hier stopt het niet. Amerikaanse aandelen hebben vaak grotere spreads op de Europese beurzen dan op de Amerikaanse beurzen zoals NYSE en Nasdaq. De regelgeving in de VS eist het NBBO-principe (National Best Bid Best Offer), dat de klant de beste uitvoering garandeert. Dit betekent dat Freestoxx klanten niet alleen geen commissies betalen, maar ook de best mogelijke spreads aangeboden krijgen. 

Voorbeeld: bij het kopen en verkopen van 100 Zoom aandelen kan u tot 60€ uitsparen. Bekijk hier 15 concrete voorbeelden van commissies en/of extra spread die u betaalt wanneer u 100 aandelen koopt of verkoopt.   

Waarom Amerikaanse aandelen?

De aandelenmarkt in de VS is goed ontwikkeld en biedt veel voordelen voor beleggers. Aangezien de Amerikaanse markten niet door elke broker aangeboden worden, heeft u met Freestoxx een directe en gemakkelijke toegang. 

Welke voordelen biedt Freestoxx nog meer aan?

Naast de NBBO-regeling die de beste uitvoering waarborgt, bezitten Amerikaanse aandelen een zeer hoge liquiditeit. Dit zorgt voor kleine spreads en lage transactiekosten. Freestoxx biedt beleggers de mogelijkheid zowel long als short te handelen en dit eventueel met een hefboom. Het aanbod biedt daarnaast een stevige besparing op de margin rente, directe toegang tot de support desk, gratis real-time koersen en een permanente demo rekening, bij het uitvoeren van slechts 1 order per maand.  

Met een moderne app en webplatform kunt u op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en toch gedetailleerde manier aandelen analyseren en verhandelen. Last but not least garanderen de Bank of Montreal Harris Bank en de Amerikaanse depositoverzekering maximale veiligheid voor uw deposito's. 

Nog niet helemaal overtuigd van Freestoxx?

Freestoxx maakt deel uit van de online broker WH Selfinvest, die al meer dan 20 jaar actief is in de wereld van het actieve traden en dus een gevestigde waarde is. WH Selfinvest heeft ook veel gevestigde partnerschappen die overtuigd zijn van hun diensten. Handel met een broker die keer op keer prijzen winst, wiens klanten enthousiast zijn, die geen marktmaker is en die bekend staat om zijn legendarische service. Brokervergelijken prijzen zonder uitzondering de orderuitvoering, het perfecte platform en de gratis handelsstrategieën. 

Het testen van het aanbod van Freestoxx kan perfect met een gratis demo rekening. Deze rekening is 1 op 1 vergelijkbaar met een echte rekening. 

Ook het openen van een live rekening is zeer gemakkelijk en kan via aan online formulier.

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu