Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Nieuws > Binance gaat meer in non-crypto bedrijven investeren

Binance gaat meer in non-crypto bedrijven investeren

Binance gaat meer in non-crypto bedrijven investeren

donderdag 10 maart 2022 - door Redactie

De crypto exchange zegt dat ze plant om meer geld te investeren in ondernemingen die nog niet actief zijn in de cryptocurrency sector.

Vorige maand investeerde Binance 200 miljoen in Forbes, het bekende business tijdschrift. Binance zorgt voor een serieuze input van crypto kennis bij het traditionele blad, wat uiteindelijk positief is voor gans de sector.

Binance zegt nu dat het nog meer in dergelijke bekende bedrijven wil investeren die nog niet echt actief zijn in de cryptomarkt. Topman CZ zei in een interview met de Financial Times dat Binance in verschillende sectoren zal investeren. De bedoeling is opnieuw om deze bedrijven kennis te laten maken met de mogelijkheden van crypto en blockchain. Binance wil er zo voor zorgen dat digitale activa een onderdeel worden van zowat elke economische sector.

Binance heeft met de Binance Chain ook zijn eigen blockchain netwerk. Door als investeerder grote bedrijven in crypto te pushen, hoopt Binance ook andere bedrijven uit deze sectoren te overtuigen om naar crypto te kijken. 

Grootste exchange

Binance is de grootste cryptocurrency exchange ter wereld en realiseert dagelijks enorm hoge handelsvolumes. Over de voorbije 24 uren bedroeg het volume op de spot markt 17 miljard dollar. Op de derivatenmarkt, waar met een hefboom gehandeld wordt, werd in de voorbije 24 uren voor maar liefst 61 miljard dollar verhandeld. Binance haalt het gros van zijn inkomsten uit transactiekosten die aangerekend worden op al deze trades.

Binance verdient dus miljarden dollars met zijn business en het maakte van CZ op zeer korte termijn één van de rijkste mensen ter wereld.

BNB grafiek in euroAdvertentie

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline
Advertentie

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu