Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bitvavo is de beste crypto broker van 2021

Bitvavo is de beste crypto broker van 2021

Bitvavo is de beste crypto broker van 2021

vrijdag 15 oktober 2021 - door Redactie

Op de BeleggersFair 2021 werden vandaag de Cashcow Awards 2021 uitgereikt.

In verschillende categorieën werden er nieuwe Cashcow Awards uitgereikt. Bij de cryptobrokers waren Anycoin Direct, Bitcoin Meester, eToro, Litebit en Bitvavo genomineerd. In 2020 won Litebit in deze categorie, maar dit jaar gaat Bitvavo met de hoofdprijs lopen.

Bitvavo is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste Europese cryptocurrency exchanges. Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijk en een geavanceerd platform aan en hanteert lagere tarieven dan de crypto brokers. Recent werden er nog heel wat nieuwe coins aan het platform toegevoegd, waardoor je nu meer dan 150 cryptomunten kan verhandelen op Bitvavo.

Bitvavo zegt zelf dat de Cashcow Award een motivatie is om het platform nog beter te maken. "We hebben veel spannende plannen en zullen ons platform in 2022 nog verder uitbreiden", klinkt het. 

Bitvavo is ondertussen ook genomineerd in de 'Rising Star' categorie van de Deloitte Technology Fast 50 Awards. Het is een beloning voor jonge bedrijven die sterk gegroeid zijn en nog veel groeipotentieel hebben.

Tenslotte is Bitvavo ook genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorie financieel, tussen banken, payment providers en traditionele brokers. Voor de allereerste keer is er een crypto website genomineerd. Stemmen kan hier.

Gratis trade tegoed

Bitvavo heeft altijd een promotie lopen voor nieuwe klanten. In de eerste 7 dagen kan je namelijk voor €1.000 cryptomunten kopen zonder dat er kosten worden aangerekend. Open hier jouw Bitvavo account.
 

Bitcoin grafiek in euro

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu