Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Beleggen in zilver steeds aantrekkelijker

Beleggen in zilver steeds aantrekkelijker

Beleggen in zilver steeds aantrekkelijker

donderdag 08 juli 2021 - door Redactie

De rente voor spaargeld is nihil en als je veel spaargeld hebt moet je er zelfs rente voor betalen. Dat maakt dat beleggen in zilver steeds meer wordt gedaan.

Zeker als je wilt gaan beleggen op langere termijn is beleggen in zilver een goede optie. Zilver en natuurlijk ook goud zijn handelsproducten waarvan je kunt aannemen dat de waarde hiervan niet snel zal afnemen. Zeker in deze onzekere tijd is dit een reden om geld te beleggen in zilver of goud. Zilver blijft een onmisbare grondstof voor elektronicabedrijven én als grondstof voor sieraden. Als je in zilver gaat beleggen is dat een goedkopere investering dan beleggen in goud. Bij zilver kun je al voor een lager bedrag starten met beleggen. Voor een Troy ounce zilver betaal je iets meer dan € 20,- terwijl je voor een Troy ounce goud meer dan € 1.500, - moet betalen.

Vraag naar zilver groeit, dat is een goede reden om te gaan beleggen in zilver

De vraag naar zilver groeit. Omdat de vraag lange tijd laag was zijn er geen nieuwe mijnen bijgekomen. De huidige zilvermijnen kunnen de vraag maar net aan en zo zou de zilverprijs kunnen gaan stijgen de komende jaren. De vraag naar zilver groeit sneller door meer industrieel gebruik, vooral voor de productie van zonnepanelen. Dat is ook waarom beleggers vaker investeren in zilver. Wanneer je zelf belegt of wil gaan beleggen en dat wil doen door te investeren in zilver kijk dan eens op de website Doijerkalff.nl. Zij bieden zilverbaren van 1 kilo Btw-vrij aan en je kunt die ook een beveiligde opslag huren voor nog geen € 15,- per kwartaal. Zo wordt jouw zilver veilig opgeslagen in één van de best beveiligde kluizen in Nederland. Daarnaast bieden ze je volledige terugkoopgarantie.

Zilver kopen is een goede investering

Zilver wordt al eeuwenlang gebruikt voor sieraden, maar ook als betaalmiddel. Tegenwoordig zijn de munten niet meer van zilver gemaakt, maar je kunt nog steeds zilveren munten kopen. Ga je zilver kopen kies dan voor zilverbaren. Deze zijn namelijk beter geprijsd dan zilveren munten. Je kunt bij Doijerkalff zilverbaren kopen die btw-vrij zijn en die deze tegen een goedkoop tarief ook opslaan. Met de terugkoopgarantie die zij bieden loop jezelf geen enkel risico. Zeker wanneer je de zilverbaren aankoopt tijdens de uitverkoop die Doijerkalff enkele keren per jaar houdt. Accounthouders bij Doijerkalff krijgen meerdere keren per jaar zilver en goudbaren tegen de allerlaagste prijs aangeboden. Om ook gebruik te kunnen maken van het uitverkoop aanbod hoef je alleen maar een account aan te maken

Grafiek van Zilver

FinstAdvertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu