Online beleggen

Je bent hier: Home > Leren Traden

Leren Traden - De geheimen van professionals onthuld

Steven Anthonis

Door Steven Anthonis - @stevenanthonis

In 2011 publiceerde ik het boek Leren Traden. Ik was al een hele tijd seminars aan het geven voor klanten van een online broker en schreef daarom een eenvoudig, toegankelijk en Nederlandstalig boek over trading. Het boek was vooral gericht op nieuwe traders die de trading wereld nog moesten ontdekken, of op bestaande traders die de weg kwijt waren.

Helaas blijven ook nu nog nieuwe traders falen. Binnen de 6 maanden na de opening van hun account zijn de meeste traders hun kapitaal volledig kwijtgespeeld. Ik heb daarom besloten om de inhoud van het boek Leren Traden integraal en gratis beschikbaar te stellen op deze website. Hoewel het boek tijdloos was geschreven, heb ik hier en daar toch wat zaken geactualiseerd.

Trade safe!

Steven Anthonis


Dit boek is geschreven voor wie op korte termijn wil handelen in aandelen, cryptocurrency, CFD's of forex. Maar let op: Zo'n 74 tot 89% van de retail beleggers verliezen geld door te handelen op korte termijn. Zeker voor wat betreft de hefboomproducten kunnen de verliezen erg snel oplopen. De kans dat je zelf een structureel winstgevende trader zal worden is dus heel klein! Via het boek leer je daarom in eerste instantie om de verliezen beperkt te houden, zodat je niet je ganse kapitaal meteen kwijtspeelt.


Inhoud Leren Traden
Gratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu