Online beleggen

Je bent hier: Home > Leren Traden

Leren Traden - De geheimen van professionals onthuld

In 2011 publiceerden we het boek Leren Traden. We waren al een hele tijd seminars aan het geven voor klanten van een online broker en schreven daarom een eenvoudig, toegankelijk en Nederlandstalig boek over trading. Het boek was vooral gericht op nieuwe traders die de trading wereld nog moesten ontdekken, of op bestaande traders die de weg kwijt waren.

Helaas blijven ook nu nog nieuwe traders falen. Binnen de 6 maanden na de opening van hun account zijn de meeste traders hun kapitaal volledig kwijtgespeeld. We hebben daarom besloten om de inhoud van het boek Leren Traden integraal en gratis beschikbaar te stellen. Hoewel het boek tijdloos was geschreven, zijn er hier en daar toch wat zaken geactualiseerd.

De titel van het boek is 'Leren Traden'. Maar vergis je niet: je zal niet meteen een goede trader worden door dit boek te lezen of door elders een dure cursus te volgen. Traden, dat leer je alleen door het zelf te doen en door veel ervaring op te doen. Met vallen en opstaan. En zelfs dan nog kan blijken dat je niet uit het juiste hout bent gesneden. Het boek geeft je dan ook tips om de moeilijke leerfase beter door te komen. Zo ben je niet meteen je ganse kapitaal kwijt wanneer je start met traden.

Trade safe!

Download het boek hier »

Dit boek is geschreven voor wie op korte termijn wil handelen in aandelen, cryptocurrency of andere beursgenoteerde producten. Maar let op: Zo'n 74 tot 89% van de retail beleggers verliezen geld door te handelen op korte termijn. Zeker voor wat betreft de hefboomproducten kunnen de verliezen erg snel oplopen. De kans dat je zelf een structureel winstgevende trader zal worden is dus heel klein! Via het boek leer je daarom in eerste instantie hoe je de verliezen beperkt kan houden.


Inhoud Leren Traden
Advertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu