Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Koersen > Alibaba

Koers aandeel Alibaba - Amerika

Grafiek van het aandeel Alibaba


Profiel Alibaba

Alibaba is een Chinees internetbedrijf en wordt geleid door Jack Ma. Het bedrijf groepeert verschillende internetondernemingen die actief zijn op de B2B of B2C markt. De zoekertjeswebsite Taobao, vergelijkbaar met eBay, behoort tot de top 20 van wereldwijd meest bezochte websites. De betalingsdienst Alipay wikkelt ongeveer de helft van alle online betalingen af in China.

Artikels over Alibaba

Is Alibaba een aantrekkelijk koopje?

donderdag 13 januari 2022

De Chinese e-commercegigant Alibaba verloor al meer dan de helft tegenover de top van oktober 2020. Ondermeer Charlie Munger staat nu aan de koopkant.
Lees meer


Alibaba blijft aantrekkelijk voor de lange termijn

woensdag 19 september 2018

Heel wat analisten blijven erg positief gestemd over het Chinese aandeel Alibaba, ondanks het aangekondigde vertrek van bezieler Jack Ma.
Lees meer


Aandeel Alibaba op kopen bij Deutsche Bank

vrijdag 06 mei 2016

In navolging van sterke kwartaalcijfers heeft Deutsche Bank het koersdoel van Alibaba opgetrokken tot 110 dollar, zo'n 40% boven de huidige koers.
Lees meer
Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Crypto koersen


Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu