Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > Wereldhave

Koers aandeel Wereldhave - Euronext Amsterdam

Grafiek van het aandeel Wereldhave


Profiel Wereldhave

Commercieel vastgoed in Europa

Wereldhave investeert nationaal en internationaal in commercieel vastgoed. Daarnaast is de onderneming actief in het beheer en de marketing strategie van het vastgoed waarin zij investeert. Wereldhave is opgericht in 1930 en is sinds 2013 gevestigd op Schiphol. De onderneming telt 213 werknemers. Het commerciële vastgoed waarin wordt geïnvesteerd bestaat uit drie segmenten: kantoren (39%), winkelcentra (57%) en woonruimte (4%). De winst komt uit huuropbrengsten en waardestijgingen van de panden. Amerika is de grootste markt met een portefeuille aandeel van 24%. Daarna volgt Nederland met 20%, Finland met 16%, Groot-Brittannië met 15%, België met 14%, Frankrijk met 6% en Spanje met 5%.

Lange termijn visie

Het actieve marketing strategie beleid dat Wereldhave hanteert blijkt zeer succesvol gezien de hoge gemiddelde bezettingsgraad van 93,8% van de vele winkelcentra met een gemiddeld bezoekersaantal van 156 miljoen mensen. Eén van de peilers van het actieve marketing strategie beleid is dat de winkelcentra makkelijk en snel bereikbaar zijn. Het investeringsbeleid van Wereldhave is helder en efficiënt. Zo heeft elk centraal gelegen winkelcentrum een minimale oppervlakte van 20.000 vierkante meter en is het voorzien van minimaal één grote supermarkt. Daarnaast wordt samengewerkt met lokale specialisten zoals, bakkerijen, visspecialisten en slagerijen.

Wereldhave begrijpt dat het winkelgedrag van de consument niet langer en alleen in de winkelgebieden plaatsvindt maar in groeiende mate online aan populariteit wint. Daarom is de visie van Wereldhave dat noodzakelijk winkelen gecombineerd wordt met recreatie en entertainment oftewel, winkelen wordt een sociale activiteit. De missie van Wereldhave is dat met de ingezette strategie voor de lange termijn gefundeerde financiële en sociale omzetten worden gerealiseerd voor alle aandeelhouders.Advertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu