Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > TKH Group

Koers aandeel TKH Group - Euronext Amsterdam

Grafiek van het aandeel TKH Group


Profiel TKH Group

Innovatieve technologie

TKH Group NV, een verzameling van innovatieve technologische ondernemingen, richt zich met 4.700 medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Haaksbergen op sterk groeiende nichemarkten binnen de Informatie Technologie (IT). De technologische ondernemingen die binnen de TKH Group verzameld zijn liggen verspreid over de hele wereld. De van oorsprong Twentsche Kabelfabriek, opgericht in 1930, produceerde in de vroege jaren onder meer hoogspanningskabels voor het transporteren van elektriciteit, en telefoonkabels.

In de jaren vijftig van de vorige eeuw opende de onderneming deuren naar internationale markten en begon de export van kabels naar Azië en Amerika. Weer twintig jaar later werd een meerderheidsbelang in de grote Duitse kabelmaatschappij Grenzlandkabel verworven en was de overname een reden dat het bedrijf werd omgezet naar een Holding. In 2005 werd de Holding omgezet naar de huidige TKH Group.

Supersnel internet via glasvezelkabels

TKH Group heeft haar activiteiten verspreid over verschillende categorieën zoals, Telecom Solutions dat zorg draagt voor glasvezelnetwerken. Indoor Telecom systemen richt zich op het ontzorgen van haar klanten door middel van het leveren van systeemgaranties. Het onderdeel Fibre Network Systems is verantwoordelijk voor het voeden van de alsmaar toenemende vraag naar meer bandbreedte en ultrasnelle internetverbindingen bij ondernemingen wereldwijd waarbij in toenemende mate glasvezelkabels worden ingezet. De afdeling Indoor Telecom Systems houdt zich bezig met innovatie technieken zoals, Internet Protocol TV (IPTV) om onder meer probleemloos en snel op het internet te kunnen surfen.

TKH Group verwacht vóór 2020 een groei van 300 miljoen tot 500 miljoen Euro te realiseren en haar doelstelling is om een bovengemiddelde jaarlijkse winstgroei per aandeel uit te kunnen keren. Gratis nieuwsbrief

Schrijf in op onze gratis crypto nieuwsbrief

Elke week in jouw mailbox: een overzicht van het cryptocurrency nieuws en besprekingen van aandelen.
Ik geef toestemming om mijn e-mail te bewaren
* Disclaimer: er wordt geen informatie, noch financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via deze mails.
 

Nederlandstalige Bitcoin conferentie

Future of Bitcoin

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu