Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > Eurocommercial

Koers aandeel Eurocommercial - Euronext Amsterdam

Grafiek van het aandeel Eurocommercial


Profiel Eurocommercial

Eurocommercial Properties

Ontstaan van Eurocommercial Properties
Eurocommercial Properties is een beursgenoteerd vastgoedbedrijf. Het is relatief een jong bedrijf dat is opgericht in 1991. Het was voorheen onderdeel van Schroders International Property dat sinds 1987 opgericht was.

Eurocommercial Properties is gevestigd in Nederland en opereert op de Europese markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich weten te ontwikkelen tot het een ervaren vastgoed bedrijf dat naam heeft weten te maken in Europa. Eurocommercial Properties is goed voor € 201 miljoen omzet.

Kernactiviteit

Het bedrijf houdt zich bezig met beleggen. Ze doet dit door vermogen in vastgoed te beleggen op een dusdanig manier dat de risico’s voor de aandeelhouders worden gespreid en de aandeelhouders in de opbrengst mee kunnen profiteren. Het aandeel Eurocommercial Properties is opgenomen in de AMX Index (Euronext).

Het bedrijf werkt als een beleggingsfonds met vastgoed. Eurocommercial heeft voornamleijk bedrijfsvastgoed, dat veelal bestaat uit winkelcentra en magazijnen. Het investeert en verhuurt winkelcentra en magazijnen. Het heeft vastgoed in verschillende landen in Europa. Inmiddels hebben ze vastgoed in Zweden, Frankrijk en Italië. De eerste investering van Eurocommercial Properties werd in Frankrijk gedaan. In 1992 kocht Eurocommercial Properties het winkelcentrum Les Atlantes. In 1994 breidde het zich uit naar Italië door Curno in Bergomo op te kopen. Tot slot kwam in 2001 Zweden erbij. De Zweedse portfolio is inmiddels goed voor 21% van het totaal. Frankrijk voor 37% en koploper Italië is goed voor 42% van het totale vastgoed van Eurocommercial Properties.Gratis nieuwsbrief

Schrijf in op onze gratis crypto nieuwsbrief

Elke week in jouw mailbox: een overzicht van het cryptocurrency nieuws en besprekingen van aandelen.
Ik geef toestemming om mijn e-mail te bewaren
* Disclaimer: er wordt geen informatie, noch financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via deze mails.
 

Nederlandstalige Bitcoin conferentie

Future of Bitcoin

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu