Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > Eurocommercial

Koers aandeel Eurocommercial - Euronext Amsterdam

Grafiek van het aandeel Eurocommercial


Profiel Eurocommercial

Eurocommercial Properties

Ontstaan van Eurocommercial Properties
Eurocommercial Properties is een beursgenoteerd vastgoedbedrijf. Het is relatief een jong bedrijf dat is opgericht in 1991. Het was voorheen onderdeel van Schroders International Property dat sinds 1987 opgericht was.

Eurocommercial Properties is gevestigd in Nederland en opereert op de Europese markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich weten te ontwikkelen tot het een ervaren vastgoed bedrijf dat naam heeft weten te maken in Europa. Eurocommercial Properties is goed voor € 201 miljoen omzet.

Kernactiviteit

Het bedrijf houdt zich bezig met beleggen. Ze doet dit door vermogen in vastgoed te beleggen op een dusdanig manier dat de risico’s voor de aandeelhouders worden gespreid en de aandeelhouders in de opbrengst mee kunnen profiteren. Het aandeel Eurocommercial Properties is opgenomen in de AMX Index (Euronext).

Het bedrijf werkt als een beleggingsfonds met vastgoed. Eurocommercial heeft voornamleijk bedrijfsvastgoed, dat veelal bestaat uit winkelcentra en magazijnen. Het investeert en verhuurt winkelcentra en magazijnen. Het heeft vastgoed in verschillende landen in Europa. Inmiddels hebben ze vastgoed in Zweden, Frankrijk en Italië. De eerste investering van Eurocommercial Properties werd in Frankrijk gedaan. In 1992 kocht Eurocommercial Properties het winkelcentrum Les Atlantes. In 1994 breidde het zich uit naar Italië door Curno in Bergomo op te kopen. Tot slot kwam in 2001 Zweden erbij. De Zweedse portfolio is inmiddels goed voor 21% van het totaal. Frankrijk voor 37% en koploper Italië is goed voor 42% van het totale vastgoed van Eurocommercial Properties.Advertentie

Finst

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineAdvertentie


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
[email protected]
Sigmaservices.eu