Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > BAM Groep nv

Koers aandeel BAM Groep nv - Euronext Amsterdam

Grafiek van het aandeel BAM Groep nv


Profiel BAM Groep nv

Geschiedenis

Koninklijke BAM Groep N.V. is een bedrijf van Nederlands bodem en heeft wereldwijd bekendheid verworven. Voorheen voerde het de naam Bataafsche Aanneming Maatschappij. Het is in beginsel ontstaan als een bedrijf dat zich toelegde op het restaureren van molens. Het is inmiddels één van de grootste bouwbedrijven van Europa en is actief in meer dan 30 landen over de gehele wereld. BAM Groep N.V. is actief in verschillende sectoren; Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiek private samenwerking. BAM Groep N.V. bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die verenigd zijn onder de naam BAM Groep N.V. Bijna in alle gevallen voeren de maatschappijen BAM in de bedrijfsnaam.

Het bedrijf is sinds 1959 beursgenoteerd. De naam BAM Holding N.V kwam pas vanaf 1973. Toen het bedrijf 125 jaar bestond kreeg het predicaat koninklijk en werd het Koninklijke BAM Groep N.V.

Unieke projecten van het Koninklijke BAM Groep N.V. uit haar begintijd zijn bijvoorbeeld het AVRO-gebouw (Amsterdam), het Diaconessenziekenhuis Bronovo (Den Haag) en het kantoor van Bataafsche Petroleum Maatschappij (Den Haag).

Kernactiviteiten

BAM Groep N.V. houdt zich bezig met het initiëren, ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woon-, werk-, transport- en recreatieprojecten. BAM Groep N.V. is marktleider in verschillende landen binnen Europa en in de Verenigde Staten. BAM Groep N.V. voert jaarlijks duizenden projecten uit. Dit varieert van enorme projecten op Europees niveau tot wat kleinere projecten op nationaal of lokaal niveau. Juist door op alle niveaus werkzaam te zijn heeft BAM Groep N.V. de positie op de markt weten te behouden. Gratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu