Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden krijgen we een compensatie, commissie of advertentie vergoeding van de diensten of producten die op deze website vermeld worden.

Je bent hier: Home > Cursus beleggen > Domeinnamen

Beleggen in domeinnamen

Beleggen in domeinnamen

Het investeren in domeinnamen wordt een investering in het modern vastgoed genoemd.

Beleggen in domeinnamen kan je een hoog rendement opleveren. Bezit je een unieke en gewilde domeinnaam, dan kan je deze duur verkopern. Nederlandse domeinnamen worden vaak geveild voor bedragen van meer dan €1000. En dan te bedenken dat Nederlandse domeinnamen bij grote online bedrijven te registreren zijn voor minder dan €10.00.

Om de prijzen van domeinnamen te vergelijken kan je een kijkje nemen op domeinnaam-registreren.net.

Rendement Domeinnamen

Op de internationale veilingsite sedo.com worden domeinnamen dagelijks verkocht voor tienduizenden dollars. Dit laat zien hoeveel geld een investering in domeinen kan opleveren.

De meeste bedrijven die hun domeinnamen veilen hebben natuurlijk honderden of duizenden domeinen aangekocht. Het is niet zeker of ze al deze domeinen ooit wel kunnen verkopen. Als ze een paar domeinnamen bezitten die ze voor enkele duizenden dollars kunnen verkopen, dan maken ze een mooie winst.

Populariteit Nederlandse Domeinnamen

In 2016 waren in Nederland meer dan 5,5 miljoen .nl domeinnamen geregistreerd. Hoewel veel waardevolle Nederlandse domeinnamen al bezet zijn, kan er nog steeds een beleggingskans voor jou tussen zitten.

Kracht van domeinnamen

Domeinnamen zijn unieke producten. Er kunnen bijvoorbeeld niet twee domeinnamen zijn van beleggenonline.info. Hierdoor ontstaat er een schaarste die de wederverkoop makkelijker maakt. Ook kun je een gekochte domeinnaam net zo lang in bezit hebben als je zelf wilt. Zo'n domeinnaam kost namelijk bij de meeste bedrijven slechts enkele euro's per jaar. Een domeinnaam die alsmaar in waarde stijgt, kun je dus voor relatief weinig geld een lange tijd bewaren.

Overige wereldwijde domeinnamen

Het wereldwijde web biedt natuurlijk ook mogelijkheden om andere domeinnamen te registreren. Een veel voorkomende domeinnaam is de .com domeinnaam. Deze domeinnamen zijn internationaal gezien erg populair. Ook de .com domeinnaam kun je bij veel online registrars al vastleggen voor minder dan €10.00 per jaar.

Waar beleggen in domeinnamen

Beleggen in domeinnamen kan bij een van de vele online registrars (bedrijven die de domeinnaam voor je registreren). Via de website domeinnaam registreren kan je de prijzen van enkele aanbieders vergelijken.Advertentie

Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 190 digitale valuta* bij de grootste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.

Gratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline
Advertentie

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu