Online beleggen

Je bent hier: Home > Tradesignalen > Autochartist

Autochartist

Autochartist werd in 2004 opgericht en is één van de bekendste softwareleveranciers voor wat betreft patroonherkenning van financiële activa. In het begin was Autochartist alleen beschikbaar voor Amerikaanse aandelen. Er werden tijdens de sessie signalen gegenereerd zodat traders zich konden bezig houden met het evalueren van de voorgestelde traders. Vrij snel daarna werd de service uitgebreid en momenteel worden meer dan 8000 activa om de 15 minuten automatisch geanalyseerd, waarna eventueel een koop-of verkoopadvies wordt gegeven. Dit kan gaan over aandelen, muntenparen tot grondstoffen en indices.

Autochartist is ondermeer gratis beschikbaar bij de brokers IG en Avatrade.

Autochartist heeft over de jaren diverse prijzen gewonnen, zoals de beste Forex Technische Analyse leverancier op de Money AM Awards in 2012.

Onderstaande afbeelding toont een overzicht van de signalen die gegenereerd werden voor muntenparen. De screenshot komt van het IG platform:

autochartist

In het signal centre bij IG worden de signalen ook zichtbaar gemaakt. Bij een nieuw signaal zal er in je watchlist een icoontje verschijnen naast het muntenpaar, de index, grondstof of het aandeel dat je volgt. Deze afbeelding toont het detail van een signaal op het muntepaar USD/CAD:

autochartist


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu