Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

dinsdag 19 september 2017

De netwerkspecialist Ciena Corp profiteert van aantrekkende investeringen van kolossen als AT&T en Verizon en zet zich met nieuwe innovaties op de kaart.

Volgende week gaat Ciena zijn innovaties op het gebied van onderzeekabels wereldkundig maken. Op het 'Submarine Networks World' zal het bedrijf aantonen hoe de capaciteit van de onderzeekabels kan opgedreven worden. Door de constante focus op innovatie heeft Ciena de afgelopen kwartalen marktaandeel kunnen inpikken van zijn concurrenten en dat weerspiegelde zich ook in de kwartaalcijfers. In het meest recente kwartaal boekte het bedrijf een omzet van 728.7 miljoen dollar, een sterke groei tegenover de 670.6 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar..

Door de dominante positie van Ciena is het bedrijf bovendien uitstekend gepositioneerd om te profiteren van de geplande upgrades die grote telecombedrijven doen aan hun netwerken.

Analisten zijn dan ook positief gestemd. Zo heeft Needham een koopadvies met een koersdoel van 31 dollar, ruim 35% boven de huidige koers. Bij de beurshuizen Piper Jaffray en Stifel Nicolaus hanteren ze ook een koersdoel van 30 dollar.

Koers en grafiek CFD op Ciena Corp

Ciena Corp CFD long of short


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu