Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

Meer omzet voor innovatief Ciena Corp

dinsdag 19 september 2017 - door Redactie

De netwerkspecialist Ciena Corp profiteert van aantrekkende investeringen van kolossen als AT&T en Verizon en zet zich met nieuwe innovaties op de kaart.

Volgende week gaat Ciena zijn innovaties op het gebied van onderzeekabels wereldkundig maken. Op het 'Submarine Networks World' zal het bedrijf aantonen hoe de capaciteit van de onderzeekabels kan opgedreven worden. Door de constante focus op innovatie heeft Ciena de afgelopen kwartalen marktaandeel kunnen inpikken van zijn concurrenten en dat weerspiegelde zich ook in de kwartaalcijfers. In het meest recente kwartaal boekte het bedrijf een omzet van 728.7 miljoen dollar, een sterke groei tegenover de 670.6 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar..

Door de dominante positie van Ciena is het bedrijf bovendien uitstekend gepositioneerd om te profiteren van de geplande upgrades die grote telecombedrijven doen aan hun netwerken.

Analisten zijn dan ook positief gestemd. Zo heeft Needham een koopadvies met een koersdoel van 31 dollar, ruim 35% boven de huidige koers. Bij de beurshuizen Piper Jaffray en Stifel Nicolaus hanteren ze ook een koersdoel van 30 dollar.

Grafiek van Ciena CorpGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu