Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > Facebook blijft koopadviezen krijgen

Facebook blijft koopadviezen krijgen

Facebook blijft koopadviezen krijgen

maandag 23 januari 2017 - door Redactie

De vooruitzichten voor Facebook blijven erg sterk. Het bedrijf kan naast het sociale netwerk zelf nog profiteren van de groei bij de dochterbedrijven Instagram en Whatsapp, die zich volledig richten op mobiele gebruikers.

Facebook zal op 1 februari de kwartaalcijfers publiceren. Analisten verwachten dat het bedrijf met goed nieuws zal komen omdat het blijft profiteren van de mobiele reclame inkomsten. Daarnaast wordt veel verwacht van ondermeer Instagram, waarmee Facebook in het afgelopen jaar regelrecht de aanval inzette op Snapchat, door het toevoegen van de 'stories'. Facebook werkt ook aan nieuwe manieren om inkomsten te puren uit online video's en Facebook Messenger, dat meer en meer ingezet wordt om de communicatie tussen bedrijven en consumenten te verzorgen.

In de wereld van de apps is Facebook trouwens alom tegenwoordig. Vier van de vijf meest gedownloade apps komen uit de stal van Facebook. Ten eerste is er de Facebook app zelf, daarna volgen Whatsapp en de afgesplitste Facebook Messenger, wat een stand alone app is. Instagram staat op plaats 4 en Snapchat maakt de top 5 volledig.

Miljoenen mensen gebruiken dagelijks de messaging apps en de social media apps van Facebook, waardoor de toekomst er dus goed uit ziet voor het bedrijf. Goldman Sachs bevestigde maandag zijn koopadvies en handhaafde het koersdoel op 162 dollar, zo'n 25% boven de slotkoers van maandag.

Grafiek van Meta PlatformsGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu