Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Facebook blijft koopadviezen krijgen

Facebook blijft koopadviezen krijgen

Facebook blijft koopadviezen krijgen

maandag 23 januari 2017

De vooruitzichten voor Facebook blijven erg sterk. Het bedrijf kan naast het sociale netwerk zelf nog profiteren van de groei bij de dochterbedrijven Instagram en Whatsapp, die zich volledig richten op mobiele gebruikers.

Facebook zal op 1 februari de kwartaalcijfers publiceren. Analisten verwachten dat het bedrijf met goed nieuws zal komen omdat het blijft profiteren van de mobiele reclame inkomsten. Daarnaast wordt veel verwacht van ondermeer Instagram, waarmee Facebook in het afgelopen jaar regelrecht de aanval inzette op Snapchat, door het toevoegen van de 'stories'. Facebook werkt ook aan nieuwe manieren om inkomsten te puren uit online video's en Facebook Messenger, dat meer en meer ingezet wordt om de communicatie tussen bedrijven en consumenten te verzorgen.

In de wereld van de apps is Facebook trouwens alom tegenwoordig. Vier van de vijf meest gedownloade apps komen uit de stal van Facebook. Ten eerste is er de Facebook app zelf, daarna volgen Whatsapp en de afgesplitste Facebook Messenger, wat een stand alone app is. Instagram staat op plaats 4 en Snapchat maakt de top 5 volledig.

Miljoenen mensen gebruiken dagelijks de messaging apps en de social media apps van Facebook, waardoor de toekomst er dus goed uit ziet voor het bedrijf. Goldman Sachs bevestigde maandag zijn koopadvies en handhaafde het koersdoel op 162 dollar, zo'n 25% boven de slotkoers van maandag.

Koers en grafiek CFD op Meta Platforms

Meta Platforms CFD long of short


Gratis nieuwsbrief

Schrijf in op onze gratis crypto nieuwsbrief

Elke week in jouw mailbox: een overzicht van het cryptocurrency nieuws en besprekingen van individuele aandelen.
Ik geef toestemming om mijn e-mail te bewaren
 

Succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu