Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > ArcelorMittal koersdoelen geven veel opwaarts potentieel

ArcelorMittal koersdoelen geven veel opwaarts potentieel

ArcelorMittal koersdoelen geven veel opwaarts potentieel

woensdag 11 mei 2016 - door Redactie

ArcelorMittal kwam deze week fors onder druk te staan, waardoor het weer aantrekkelijker wordt. Het koersdoel van Credit Suisse ligt zo'n 70% boven de huidige koers.

ArcelorMittal speelde op maandag zo'n 12% kwijt. Beleggers maken zich zorgen over de evolutie van de Chinese economie, de grootste verbruiker van staal ter wereld. Bij ArcelorMittal zelf verwachten ze echter dat de staalmarkt gaat verbeteren na de crisis van de afgelopen jaren. De daling van de staalprijzen heeft heel de sector onder druk gezet omdat Chinese fabrikanten hun staal aan bradeerprijzen verkopen. Door de groeiafname in China zoeken de Chinese producenten naar andere afzetmarkten en dat heeft zwaar gewogen op onder andere ArcelorMittal.
 
Volgens ArcelorMittal is het dieptepunt nu achter de rug. Er komt weer meer vraag vanuit de auto-industrie en in het huidige kwartaal is de vraag aan het aantrekken. Ook Citigroup verwacht dat de resultaten van ArcelorMittal gaan verbeteren en hanteert een koersdoel van 5 euro. Berenberg Bank heeft een koersdoel van 6,50 euro en Credit Suisse ziet zelfs stijgingspotentieel tot 7,50 euro.

Grafiek van ArcelorMittalGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu