Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Aandelen Randstad koopwaardig

Aandelen Randstad koopwaardig

Aandelen Randstad koopwaardig

vrijdag 29 april 2016

Randstad kon in het eerste kwartaal een omzetstijging van 5% voorleggen. Het bedrijf profiteert van het economisch herstel in Amerika en Europa.

Randstad kijkt ook uit naar overnames en tracht zich minder afhankelijk te maken van de economische conjunctuur door in te zetten op outplacement diensten. Zulke service helpt mensen die ontslagen worden en probeert deze mensen naar een nieuwe job te begeleiden. Bedrijven die massaal mensen ontslagen moeten verplicht beroep doen op een outplacement dienst. In de VS wordt deze markt gedomineerd door Adecco en Manpower. Deze markt is in de VS naar schatting 4 miljard euro waard.
 
In september nam Randstad het Amerikaanse bedrijf RiseSmart over voor 100 miljoen dollar. RiseSmart heeft een outplacement tak die digitaal werkt en naar eigen zeggen tot 60% sneller een gepaste nieuwe job kan vinden voor werkzoekenden. Randstad is nog bereid om zo'n 500 miljoen euro uit te geven aan bijkomende overnames in de outplacement sector, maar ook de IT staffing wordt bekeken.
 
Kepler Capital Markets en Berenberg Bank geven beiden een koopadvies voor het aandeel Randstad en hanteren beiden een koersdoel van 60 euro. Barclays heeft een koersdoel van 57 euro.

Koers en grafiek CFD op Randstad

Randstad CFD long of short

Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu