Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Aandelen Heineken: opbouwen

Aandelen Heineken: opbouwen

Aandelen Heineken: opbouwen

zaterdag 23 april 2016 - door Redactie

KBC Securities handhaaft het advies 'opbouwen' voor de aandelen van Heineken. Het koersdoel wordt opgetrokken van 90 naar 95 euro.

Heineken boekte in het eerste kwartaal erg goede cijfers. De omzet steeg met maar liefst 7% wat opvallend is voor een bierconcern. Tegenover de andere grote brouwers presteert Heineken opvallend goed. Heineken groeit sterker omdat het goed vertegenwoordigd is in landen die nog een sterk groeiende biermarkt hebben. Voorbeelden zijn Mexico, Spanje en de regio Azië waar Heineken een stijging zag van zelfs 23%. Het Tiger bier is er erg populair.
 
Naast KBC zijn er nog andere beurshuizen die bullish zijn voor het aandeel Heineken. Beurshuis HSBC houdt Heineken op 'kopen' en hanteert een koersdoel van 90 euro. Bij Société Générale staat Heineken ook op het kooplijstje met een koersdoel van 97 euro, een stijgingspotentieel van haast 20% vanaf de huidige niveaus.

Grafiek van HeinekenGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu