Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Alphabet aandelen kopen?

Alphabet aandelen kopen?

Alphabet aandelen kopen?

vrijdag 22 april 2016 - door Redactie

Het aandeel van Alphabet, de holding boven Google, heeft de laatste dagen wat aankoopadviezen gekregen. Analisten zien een koerspotentieel tot 20%.

Beurshuis Piper Jaffray bevestigde gisteren zijn koopadvies en gaf het aandeel een koersdoel mee van 911 dollar. De koers van Alphabet staat momenteel rond de 760 dollar. De analisten hebben een gemiddeld koersdoel van zo'n 930 dollar.
 
Goldman Sachs gaf aan dat Alphabet goed gepositioneerd is om te profiteren van mobiele advertentie inkomsten, terwijl ook Youtube met video advertenties verder blijft groeien. Youtube heeft ondertussen ook een abonnementenservice waarbij geen advertenties getoond worden. Op deze 'Youtube Red' zal ook eigen content getoond worden naar analogie met Netflix. Dit jaar zouden er 15 tot 20 eigen reeksen ontwikkeld worden.
 
De hoge investeringen in Youtube wegen wel tijdelijk. Zo vielen de kwartaalcijfers van Alphabet wat tegen. De nettowinst kwam uit op 5,25 miljard dollar, zo'n 310 miljoen dollar onder de consensusverwachtingen.

Grafiek van AlphabetGratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu