Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > 'Bitcoin wint en goud verliest'

'Bitcoin wint en goud verliest'

'Bitcoin wint en goud verliest'

maandag 22 november 2021 - door Redactie

Volgens Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, zal de koers van Bitcoin nog maal honderd gaan.

Michael Saylor was te gast bij CNBC om te praten over bitcoin. Met zijn bedrijf Microstrategy blijft hij bitcoin bijkopen. Momenteel bezitten ze al 114.042 bitcoins.

"Het is duidelijk dat digitaal goud in dit decennium fysiek goud zal vervangen. Je kan een miljard dollar in bitcoin heel makkelijk verplaatsen en de kost om het aan te houden is veel lager dan bij goud", zegt Saylor.

Regulering

"Ik maak me geen zorgen over de regulering die momenteel bezig is. Bitcoin zal de veilige haven voor institutionele beleggers zijn die op zoek zijn naar een store of value. De regulering die uitgewerkt wordt zal vooral een impact hebben op security tokens, DeFi en crypto exchanges", klinkt het.

Verdubbeling elk jaar

Volgens Saylor zal de bitcoin koers elk jaar nog kunnen verdubbelen. "Tegen het einde van het decennium zal de marktkapitalisatie van bitcoin groter zijn dan goud en daarna zal het blijven groeien. Het zal een activaklasse van 100 biljoen dollar worden", aldus nog Saylor.

Zelf bitcoin kopen?

Bitcoin grafiek in euroGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Crypto koersen


Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu