Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > SAND token fors gestegen in afwachting lancering The Sandbox

SAND token fors gestegen in afwachting lancering The Sandbox

SAND token fors gestegen in afwachting lancering The Sandbox

woensdag 17 november 2021 - door Redactie

Het spel The Sandbox wordt binnenkort gelanceerd na een jarenlange ontwikkeling. Het gaat over een metaverse ervaring met NFT's waar spelers ook geld kunnen verdienen.


The Sandbox zal vanaf 29 november de eerste 5.000 gebruikers toelaten in de virtuele wereld. De timing is ideaal gezien concepten als cryptomunten, The Metaverse, NFT's en play-to-earn momenteel razend populair zijn.

In de wereld van The Sandbox kan je als gebruiker stukken land kopen en zelf NFT's maken. Met Voxedit kunnen gebruikers zelf assets maken die als NFT's bewaard worden. Ze kunnen in het spel gebruikt worden en verhandeld worden. Doordat het NFT's zijn is het altijd duidelijk wie de ontwerper of huidige eigenaar is.

In beta mode zijn er al meer dan 30.000 actieve gebruikers die assets ontwikkeld hebben. Meer dan 12.000 gebruikers hebben al een stuk LAND gekocht. Meer dan 165 bekende partners zoals De Smurfen, Bored Ape Yacht Club of The Walking Dead bezitten al LAND. De totale waarde van deze virtuele items bedraagt nu al meer dan 2 miljard dollar.

Begin deze maand haalde het bedrijf achter The Sandbox 93 miljoen dollar op in een Series B ronde die geleid werd door SoftBank. Het geld wordt gebruikt om het ecosysteem verder te ontwikkelen. Zo wordt er ondermeer gedacht aan virtuele musea of concerten.

SAND token onder stoom

De hype rond de Metaverse, de kapitaalinjectie en de lancering van de virtuele wereld hebben de SAND token onder stoom gezet. Eind oktober was SAND nog te koop voor minder dan 1 euro, op moment van schrijven kost de token ongeveer 3 euro.

De SAND token is nodig om land of assets te kopen of om een avatar te personaliseren. Tijdens het spelen van het spel kan er ook SAND verdiend worden. Eigenaars van een stukje land kunnen de SAND token ook staken. Ze ontvangen dan een klein deel van de transactiekosten die aangerekend worden wanneer er assets verhandeld worden.

SAND kan ondermeer gekocht worden op een Nederlandse exchange als Bitvavo, Litebit of Bitcoin Meester.

SAND grafiek in euroGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Crypto koersen


Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu