Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Paypal wil ook aandelenhandel aanbieden

Paypal wil ook aandelenhandel aanbieden

Paypal wil ook aandelenhandel aanbieden

dinsdag 31 augustus 2021

Volgens geruchten gaat Paypal een broker overnemen om zo een beleggingsdienst aan te kunnen bieden.

Paypal is pas gestart met het wereldwijd uitrollen van zijn cryptocurrency dienst en kijkt ondertussen al verder vooruit. Het succes van apps als Robinhood is de betaalgigant ook opgevallen. Vooral jongere mensen maken gebruik van deze neobrokers die op een gebruiksvriendelijke manier toegang verschaffen tot aandelenhandel of de cryptocurrency markt.

Naar verluidt is Paypal aan het praten met enkele grote spelers, maar op een effectieve lancering van de nieuwe dienst zal het nog lang wachten zijn. Vooraleer Paypal de nodige goedkeuringen op zak heeft, kunnen we al snel een jaar verder zijn. Ondertussen werd al wel Rich Hagen aangeworven, die een mooie loopbaan bij brokers achter de rug heeft. Hij staat aan het hoofd van een divisie die nu 'Invest at PayPal' wordt genoemd.

De demarche van Paypal is een goed voorbeeld van nichespelers die steeds meer diensten gaan aanbieden. Paypal is gestart als een makkelijke tool om betalingen te verwerken, maar begeeft zich met de cryptocurrency tak al in een nieuwe markt. Andere spelers zoals Bitpanda zijn begonnen als cryptocurrency exchange, maar bieden ondertussen ook betaaloplossingen aan met prepaid creditcards of meer traditionele beleggingscategorieën als goud en zilver of fractionele aandelen.

Beurshuis Wolfe Research zegt dat de geruchten over Paypal die in de aandelenhandel stapt geen nieuw nieuws zijn. Paypal heeft er immers eerder al publiekelijk over gesproken en de analisten verwachten de lancering pas ergens in 2022. Deze nieuwe inkomstenbron zal wel positief zijn voor Paypal en Wolfe Research hanteert daarom een koersdoel van 360 dollar voor Paypal, zo'n 25% boven de slotkoers van $288,47 van gisteren.

Koers en grafiek CFD op Paypal

Paypal CFD long of short


Gratis nieuwsbrief

Abonneer op onze gratis nieuwsbrief!

Succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu