Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > Waardebeleggers enthousiast over Manulife Financial Corporation

Waardebeleggers enthousiast over Manulife Financial Corporation

Waardebeleggers enthousiast over Manulife Financial Corporation

donderdag 17 september 2020 - door Redactie

Manulife Financial Corporation is een Canadese levensverzekeraar en financiële dienstverlener. Zoals de meeste financiële aandelen kwam Manulife onder druk te staan door de coronacrisis, waardoor het aandeel nog steeds goedkoop kan opgepikt worden.

Manulife verkoopt ondermeer levensverzekeringen en reisverzekeringen in de VS, terwijl het ook een aanbieder is van beleggingsfondsen en pensioenplannen. Het bedrijf is wereldwijd actief en richt zich ook op de sterk groeiende Aziatische markt. In totaal worden er zo'n 26 miljoen klanten bediend.

Het aandeel noteerde begin januari nog boven de 21 dollar, maar daalde door de coronacrisis naar een dieptepunt rond de 9 dollar in maart. Daarna begon Manulife aan het herstel, maar de koers schommelt momenteel rond de 15 dollar, nog steeds zo'n 30% onder de niveaus van januari.

Manulife Financial Corporation biedt een dividendrendement van zo'n 5,5%. Het aandeel is interessant voor wie op zoek is naar een mooie yield en regelmatige inkomsten. Aandelenbeleggers kregen vorig jaar in februari, mei, augustus en november telkens een dividend van $0,20 uitbetaald. Ook dit jaar zal dat het geval zijn.

Credit Suisse hanteert een koopadvies voor het aandeel en geeft een koersdoel van $17.42, zo'n 25% boven de huidige koers die rond de $14.60 schommelt. RBC Capital zet het koersdoel op $18.18 en Barclays houdt het op $16.67.

Grafiek van Manulife Financial CorporationGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu