Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Bitcoin als toverwoord

Bitcoin als toverwoord

Bitcoin als toverwoord

vrijdag 03 april 2020

Bitcoin, het is en blijft een bijzonder verhaal. Na een jarenlange gestage groei kwam Bitcoin in 2017 plotseling op een wel heel baanbrekende wijze compleet tot zijn recht.

De waarde van de valuta bleef dat gehele jaar records breken en bereikte half december zijn absolute topnotering.

En ondanks dat deze bloeiperiode van een behoorlijk korte duur was, was het juist dit hoogtepunt dat alle geldzoekers en financiële avonturiers vanaf dat moment volledig in de macht hield. Succesvol en ultra modern kunnen beleggen was ineens geen sprookje meer, maar had een eigen toverwoord gekregen: Bitcoin.

Crypto buurtsuper

Desondanks dat er niemand is die de toekomst van crypto valuta’s kan voorspellen, zal een nabije verandering in de Bitcoin blockchain de waarde ervan wederom redelijk beïnvloeden. Ergens in mei zal het Bitcoin netwerk namelijk zijn blockbeloning automatisch halveren. De miners ervan zullen dan in plaats van 12.5 bitcoin voor elk nieuw transactieblock, slechts een beloning van 6.25 bitcoin ontvangen.

Een recentelijke crash van Bitcoin zorgde er al eerder voor dat het voor Bitcoin miners onaantrekkelijk was om het te minen. Het was op dat moment zelfs even goedkoper om het bij de crypto buurtsuper te kopen, dan het zelf in je computertuin op te graven. En er waren zelfs speculaties dat de crash door miners zelf veroorzaakt was. Gelukkig kan de Bitcoin machine tegen een stootje, wat te zien is door de nog steeds actieve miners in deze kleine dip. Positief want dat betekent dat er ook, bijvoorbeeld, nog steeds gespaard en betaald kan worden met de Bitcoin. In een recent artikel is een korte samenvatting van de tijdlijn van Bitcoin over de jaren heen geillustreerd. Hierin wordt onder andere uitgelegd hoe Bitcoin hoge pieken en plotselinge dalingen heeft overleefd in de afgelopen 10 jaar. Geruststellend, want dit is positief nieuws voor alle investeerders die op dit moment geld in de crypto valuta hebben zitten.

Bitcoin tijdlijn

Het moderne, comfortabele leven

En dat is zeker een goed ding! Want het maakt niet uit wie jij bent en wat jouw werk is, je wilt absoluut voldoende geldmiddelen hebben, omdat, zoals we allemaal wel weten, geld een onvervangbaar onderdeel is van het moderne, comfortabele leven van de mens.

Natuurlijk is een goed gevulde hyper moderne crypto wallet niet bepalend voor jouw geluk, maar hoe dan ook, als je wat extra op de plank hebt liggen betekent dit vaak minder problemen hebben en je beter voelen.

Plus zou het ook niet heerlijk zijn om met het met Bitcoin verdiende geld heerlijk jouw ultieme droom te verwezenlijken? Zoals een droomreis, je eigen sprookjeshuis, of de wens om volop aan liefdadigheid te doen?

Succesvol leren beleggen

Mocht je het geld hier overigens nog niet klaar voor hebben liggen, dan is dat ook geen probleem, want iedereen heeft altijd wel een beetje extra tijd over om daarmee een droom uit te kunnen laten komen. Leren hoe je het beste in Bitcoin kan beleggen is op deze wijze dan ook maar een heel kleine opoffering om dit allemaal succesvol mogelijk te maken.

Je weet maar nooit waar een beetje investering in Bitcoin toe zou leiden, met Bitcoin als toverwoord en wat jij maar ook begeert als een sublieme beloning. Het crypto hart wil wat het wil, denk jij ook niet?


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu